docent Praktijkonderwijs Terra

Voor de vestiging Terra Winsum zoeken wij voor zo spoedig mogelijk een 

DOCENT PRAKTIJKONDERWIJS (betreft ziektevervanging)

0,8 fte
vacaturenummer 16668

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag
Duur: onbekend, tot einde ziekteverlof

Onze school
Terra Winsum is een christelijke school en biedt praktijkonderwijs, vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 770 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Winsum heeft twee locaties: Hamrik (vmbo-groen en het Groene Lyceum) en Onderdendamsterweg (praktijkonderwijs).  Door deze tweedeling heeft onze school een kleinschalig en persoonlijk karakter.

Wij zoeken een collega
o met bij voorkeur een PABO opleiding;
o met affiniteit voor het praktijkonderwijs;
o die proactief meedenkt in de onderwijsontwikkelingen en organisatieveranderingen;
o die mee wil denken in de sectie/vakgroep;
o die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency;
o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft;
o die de christelijk grondslag onderschrijft.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.019,-per maand op basis van een volledige betrekking.

Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer J.C.J. de Wilde, teamleider, tel. (0595) 44 70 70. Uitgebreide informatie over Terra vind je op onze website: www.terra.nl.

Geïnteresseerd?
Word je enthousiast bij het lezen van deze vacature en denk je dat je de geschikte kandidaat bent? Dan ontvangen we graag uiterlijk 23 oktober 2016 je brief met curriculum vitae. Vermeld daarbij het vacaturenummer in de linkerbovenhoek van zowel de brief als de envelop. Je kunt de brief richten aan Onderwijsgroep Noord ter attentie van de afdeling Personeelszaken Terra, Postbus 17, 9700 AA  Groningen. Mailen kan ook, stuur je brief en cv onder vermelding van het vacaturenummer naar sollicitaties@onderwijsgroepnoord.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.