docent Lichamelijke Opvoeding (vervanging) - Dollard college

Wij zijn het Dollard College. Gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk zijn onze kernwaarden. Werken bij het Dollard College is investeren in de leerling en in jezelf. Spreekt dit jou aan? Dan is een baan bij het Dollard College wat voor jou! Het Dollard College is een brede scholengemeenschap voor gymnasium, atheneum, vwo tweetalig onderwijs, havo, zesjarige havo, mavo, vmbo, praktijkonderwijs en isk. Het onderwijs wordt gegeven op zes vestigingen in Bellingwolde, Oude Pekela, Winschoten en Woldendorp. Bij het Dollard College werken 300 medewerkers voor ruim 2800 leerlingen. Samen met Terra en rsg de Borgen vormt het Dollard College Onderwijsgroep Noord.

Voor de vestiging Hommesplein-Stikkerlaan zoeken wij z.s.m. ter vervanging een

DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING
0,8 fte

Wij zoeken met ingang van 6 mei 2019 een collega
o die zich herkent in onze kernwaarden: gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, zorg voor veiligheid; resultaatgerichtheid en efficiency;
o met minimaal een eerstegraads bevoegdheid lichamelijke opvoeding;
o die verder aan de volgende voorwaarden voldoet:
• enthousiast, energiek en flexibel;
• creatief in zijn/haar denkbeelden;
• in staat (zeer) gedifferentieerd te werken;
• in staat zich in te kunnen leven in een andere cultuur en verschillende niveaus;
• affiniteit hebben met de doelgroep;
• competent in samenwerken in een team;
• competent in samenwerking met de omgeving.

Werkzaamheden
Je verzorgt uitsluitend lessen LO.

Wij bieden
Een afwisselende baan in een plezierige werkomgeving. Het betreft een LB-functie volgens de cao vo met een maximum salaris van € 4.098,- per maand bij een volledige betrekking.

Informatie
Voor nadere informatie over de vacature kun je contact opnemen met mevrouw Koster, afdelingsdirecteur vwo, tel. 0597-670200. Uitgebreide informatie over het Dollard College vind je op onze website www.dollardcollege.nl.

Geïnteresseerd?
Dan verzoeken we je digitaal te solliciteren. Klik op de knop "solliciteer nu" om naar het sollicitatieformulier te gaan. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 3 mei 2019.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.