docent Engels

Voor onze vestiging Terra Meppel VO zoeken wij met ingang van het komend schooljaar 2017 -  2018 een

DOCENT ENGELS

0,6 fte

Onze school
Terra Meppel is een christelijke school en biedt vmbo en het Groene Lyceum aan ruim 750 leerlingen. Wij sluiten aan bij de kwaliteiten en ambities van de leerling. We begeleiden de leerlingen om succesvol te zijn in de samenleving, in het vervolgonderwijs en in het beroep van hun keuze. Er is aandacht voor talentontwikkeling, binnen en buiten de muren van de school. De leerling wordt op elk niveau maximaal uitgedaagd en optimaal begeleid. Terra Meppel heeft een jong en enthousiast team van docenten en ondersteunende medewerkers en is gevestigd in twee schoolgebouwen aan de Werkhorst: het Juniorcollege voor de onderbouw en het Groene Land gebouw voor de bovenbouw.

Wij zoeken een collega;
o die een relevante (hbo-) opleiding heeft op het vakgebied en bij voorkeur beschikt over een tweedegraads onderwijsbevoegdheid;
o die zich herkent in onze kernwaarden; gemeenschappelijk versterkend en bewust persoonlijk en werkt vanuit de bij Terra algemeen geldende waarden: kwaliteit, betrokkenheid, ontwikkelingsgerichtheid, veiligheid, resultaatgerichtheid en efficiency; o die een onderwijsvisie heeft waarbij de leerling centraal staat en uitdaging ziet in het begeleiden van leerlingen bij hun studieloopbaan;
o die beschikt over brede vakinhoudelijke en vakdidactische kennis en vaardigheden;
o die reflecteert op zijn handelen;
o die goed kan samenwerken met collega’s en een professionele instelling heeft;
o die de christelijke grondslag onderschrijft.

Wij bieden
Een uitdagende functie binnen een plezierige werkomgeving, waarbij de kernwaarden centraal staan. Het betreft een LB-functie volgens de cao mbo met een maximum salaris van € 4.019,- per maand op basis van een volledige betrekking.

Informatie
Voor verdere informatie kun je contact opnemen met de heer Dennis Wanders, teamleider, tel. (0522) 25 33 64.

Geïnteresseerd?
Hier vind je een LINK naar de vacature. Graag ontvangen wij jouw reactie zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk 21 juni 2017.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.