Operator

Vapro B of C en de ambitie om te groeien: prima ingrediënten voor succes in ons productiebedrijf.

Volop kansen voor een gedreven operator met de motivatie om zich te blijven ontwikkelen als kwaliteitsbewust procesbestuurder.

 

Delamine in Delfzijl – een joint venture van AkzoNobel met het Japanse Tosoh Corporation – is een van ’s werelds grootste fabrieken voor de productie van ethyleenaminen en al bijna 35 jaar technisch toonaangevend. Wij produceren grondstoffen voor onder meer wegenbouw, gezondheidszorg, verven en lakken, schonere verbranding van benzine maar ook voor gebruik in theezakjes en tissues. Wij willen zo veilig en efficiënt mogelijk werken, steeds met respect voor mens en omgeving. Zie ook www.delamine.com. Voor een functie in volcontinudienst (vijf ploegen) bij de afdeling Productie zijn wij nu op zoek naar een gemotiveerde en ambitieuze

 

Allround Proces Operator

 

Je bewaakt de processen en regelt bij waar dat nodig mocht zijn. Je verhelpt storingen en waar mogelijk voorkom je ze. Wij vinden het belangrijk dat je een brede blik hebt. Dus niet alleen kijkt naar de knoppen en displays, maar ook de externe omstandigheden in de gaten houdt. Je registreert en interpreteert gegevens uit het proces en signaleert alle eventuele afwijkingen, zowel tijdens je eigen dienst als bij de overdracht van en naar eerdere en latere shifts. Bij alles wat je doet, let je op naleving van de wettelijke regels, bedrijfsvoorschriften en instructies op het gebied van risicobeheersing, procesveiligheid en milieu. Bij incidenten of noodgevallen houd je het hoofd koel en neem je direct de juiste maatregelen.

 Veiligheid voor alles Het spreekt vanzelf, maar omdat we het zo belangrijk vinden noemen we het toch even apart: veiligheid gaat vóór alles! Je bent altijd alert op de risico’s bij chemische productieprocessen. Dit betekent ook dat je kritisch durft te zijn op het handelen van je collega’s en externe leveranciers.

Wat we vragen

  • Relevante opleiding: in ieder geval Vapro B, MBO procestechniek of AOT, maar liever nog Vapro C;
  • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel en positief-kritische blik op kwaliteit;
  • Initiatiefrijk, zeer risicobewust en gedisciplineerd;
  • Ambitie en het vermogen om door te groeien;
  • Goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat biedt Delamine? Delamine Delfzijl biedt een dynamische, veelzijdige en uitdagende werkomgeving met volop ruimte voor initiatieven en persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een plant met een informele, no nonsens, veiligheidsgedreven cultuur waar het initiëren en implementeren van groeiprojecten gecombineerd wordt met een continue efficiency drive. Daarbij ontvang je een bij de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring, plus uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Jouw reactie Voor meer informatie kun je contact opnemen met Denise de Bock, Talent Resourcing Partner, telefoonnummer (088) 0106789 # 2. Je sollicitatie ontvangen we graag via onze website www.akzonobel.nl/careers, referentie 1700030E of gebruik de sollicitatielink. Een pre-employment screening kan onderdeel zijn van het selectieproces.   Acquisitie naar aanleiding van deze vacatureplaatsing wordt niet op prijs gesteld.