Monteur hoogspanning

Voor onze plant Delesto op het Chemiepark hebben wij een mooie kans voor een startende Monteur Hoogspanningsinstallatie. De ideale stap voor een enthousiaste en leergierige persoonlijkheid die zich graag verder wilt verdiepen in het vak. Natuurlijk ben jij ook van harte welkom om te reageren wanneer jij al wat meer ervaring hebt.

Monteur Hoogspanningsinstallaties
Fulltime, Delfzijl
Bruto jaarsalaris: 34.500 - 49.000

Jouw uitdaging als Monteur Hoogspanningsinstallaties

Als monteur Hoogspanningsinstallaties ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhouden van de hoogspanningsinstallaties op het gehele chemiepark waaronder onze eigen energiecentrale.
Door jouw analyses van eventuele storingen die jij verwerkt hebt in een overzichtelijk rapport, kan jij samen met jouw team deze lokaliseren en oplossen.
Je komt terecht in een groot, hecht onderhoudsteam, bestaande uit 3 specialisaties : WTB, E/I/A en Contractor Supervision. In totaal bestaat deze uitvoerende onderhoudsorganisatie uit 14 FTE waarvan 9 E/I/A technicians die jou er heel graag bij willen hebben.
 

Jouw collega’s zullen je mede wegwijs gaan maken in de werkzaamheden en zullen wij jou natuurlijk ook helpen met diverse trainingen voor jouw eigen ontwikkeling tot monteur hoogspanningsinstallaties.
In deze functie zal je hiërarchisch rapporteren aan de Maintenance Supervisor en word je functioneel aangestuurd door de Lead Technician E/I/A.
 

Belangrijkste taken:

 • Uitvoeren van een scala aan technische activiteiten in het kader van correctief (oplossen van storingen) en preventief onderhoud. 
 • Je bent in staat om uit verschillende bronnen informatie te halen, te analyseren en daarmee storingen te zoeken. Je kunt daarvoor de relevante tekeningen lezen. 
 • Voert op de afgesproken tijd (volgens onderhoudsschema) op een veilige manier onderhoudswerk uit. 
 • Komt met verbetervoorstellen voor technische aanpassingen aan bestaande installaties. 
 • Draagt bij aan het verbeteren van gestandaardiseerde procedures wat dient als input voor werkpakketten, rootcause analyses om bronoorzaak van storingen te vinden en draagt daarmee bij aan een continu verbeter proces. 
 • Je kunt onderdeel uitmaken van een storingsdienst en zult (wanneer nodig) daartoe periodiek ingeroosterd worden.

Nouryon Delesto Delfzijl

Bij Nouryon te Delfzijl zijn een eigen warmtekrachtcentrale ‘Delesto’ en het ‘Nouryon Utiliteiten Bedrijf’ actief. Samen vormen zij de ‘Energy’ business van Nouryon Delfzijl, vallend onder de nieuw opgezette Business Unit “Energy & New Business” binnen Industrial Chemicals. 
Energy Delfzijl levert stoom (MD/LD), elektriciteit, (koel)water en perslucht aan diverse bedrijven op het Chemiepark. In een dynamische tijd met grote ontwikkelingen op o.a. het gebied van energievoorziening is de business altijd op zoek naar kansen, mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen. Zo zal eind 2020 Delesto 2, een warmtekrachtcentrale van 350 MW, in bedrijf genomen worden als start-stopinstallatie voor de levering van elektriciteit aan het openbare net op piekmomenten. 
Daarnaast richt de nieuw gevormde business unit zich op de huidige ontwikkelingen op het gebied van waterstof. Een recent voorbeeld hiervan is de ontwikkeling van een 20MW elektrolyzer voor de productie van waterstof voor klanten op het chemiepark en mogelijk daarbuiten (Djewels). 

Dit kun jij van ons verwachten
Nouryon biedt jou werk met een grote uitdaging in een zeer dynamische omgeving. Je krijgt volop ruimte voor initiatieven en ruimte om te leren en te proberen. Je komt te werken in organisatie met een informele, no nonsens en veiligheid gedreven cultuur.


Daarbij ontvang je:

 • Een bij de zwaarte van de functie passend salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring
 • Vast contract met twee maanden proeftijd
 • Interessante bonusregeling 
 • Uitstekende pensioenregeling 
 • Goede doorgroeimogelijkheden

Heb jij het in huis?
Naast jouw enthousiasme en leergierigheid, ben jij ook iemand die denkt in oplossingen. Je draagt suggesties aan om zo bepaalde processen te verbeteren, want jouw mening is voor ons ook erg belangrijk.
Verder 

 • Heb jij je opleiding op MBO4 niveau – Elektrotechniek afgerond
 • Je hebt bij voorkeur kennis van relevante SAP modules en MS Office applicaties
 • Je bent in het bezit Certificaat VCA-(VOL) of bereid deze te halen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Engelse taal (technisch) in woord en geschrift (Duitse spraak is een pré)


Wil jij bij ons aan de slag als Monteur Hoogspanningsinstallaties?
Wil jij graag de stap maken naar Monteur Hoogspanningsinstallatie en herken jij jezelf in bovenstaande, dan zien we jouw sollicitatie ( cv en motivatie) graag tegemoet!
Als je vragen over het recruitmentproces hebt, neem dan contact op met Anne Marte van der Vossen, Talent Resourcing Partner, 06 31978686, annemarte.vandervossen@nouryon.com


Een pre-employment screening kan deel uitmaken van het sollicitatieproces.
Wij hebben onze wervingskanalen al gekozen voor deze vacature en verzoeken reclamebureaus en werving & selectiebureaus daarom vriendelijk om geen contact met ons op te nemen.