Calculator / werkvoorbereider

Word jij onze nieuwe collega?

Bij Notebomers Bouwgroep BV staat alles in het teken van Kwaliteit en Klanttevredenheid. We streven naar perfectie en werken aan langdurige betrouwbare klantrelaties in zowel de zakelijke, de particuliere als de agrarische sector. We richten ons op nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten en in het aardbevingsgebied doen we herstel- en versterkingswerkzaamheden. Kortom een diversiteit aan projecten.

Als nieuwe collega kom je in een enthousiast team waar samengewerkt wordt in een open en transparante cultuur.

We zoeken een enthousiaste calculator / werkvoorbereider die technisch inzicht en talent wil inzetten. Daarmee neem je de verantwoordelijkheid voor de kostprijsbegrotingen van potentiële projecten opstellen en het technisch ondersteunen van de projecten in opdracht. Je vindt het daarnaast ook leuk om begrotingen te maken, afwijkingen te signaleren en verbeterpunten te geven. Je onderhoudt graag klantcontact om die verder uit te bouwen.

Profiel:

Heb je een - bij voorkeur bouwgerelateerde - afgeronde technische opleiding, affiniteit met calculaties maken en zoek je een mooi bedrijf om je loopbaan te starten. Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en heb je al relevante werkervaring als calculator in een soortgelijke functie én technisch inzicht? Dan heten we je graag welkom!

Deze functie biedt je een diversiteit aan werkzaamheden die naar eigen inzicht worden ingevuld. Vanzelfsprekend met een goed pakket arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Bouw en Infra.

Jij hebt goede kennis van en / of ervaring in:

  • Begrotingen opstellen en technisch advies geven
  • Afwijkingen signaleren en verbeterpunten maken
  • Gerelateerde uitvoeringsmethoden voorstellen en / of bij complexe onderdelen zoeken naar alternatieven en innovaties
  • Excel en Vakware
  • Klantcontact onderhouden en verder uitbouwen

Kom jij ons team versterken?

Stuur dan je cv met motivatie naar . Wil je meer informatie over de functie of onze organisatie, bel dan gerust met Jan Notebomer op 06 27 45 15 29.