Manager facilitair Gebouwbeheer

Ben je op zoek naar een uitdagende baan met veel klantcontact zowel intern en extern? Zoek niet langer en kom ons team versterken! Wij zijn op zoek naar een stressbestendige aan-en doorpakker die denkt in oplossingen. Die zich herkent in onze kernwaarden van Hostmanship, welkom, verbonden, geholpen, vakmanschap, persoonlijke benadering en bevlogenheid. Hostmanship vormt de basis van onze dienstverlening.

Wat ga je dan allemaal doen in deze baan? Als manager Facilitair ga je elke dag bezig met de uitvoering van het beheer van onze gebouwen. Je zorgt er voor dat elke dag alles goed en soepel verloopt.

Jij bent samen met de collega’s het gezicht namens Noorderpoort. Je vindt het belangrijk dat er een goede sfeer hangt in de gebouwen. Als jij kansen ziet steek je direct je handen uit de mouwen en ga je aan de slag. Wij vinden het belangrijk dat elke dag studenten, medewerkers en andere gasten zich welkom voelen. Hierin heb jij een belangrijke rol en je geniet ervan om alles in goede banen te leiden. 
Wanneer jij kansen ziet voor verbeteringen kom je met een verfrissend plan en ga je aan de slag met jouw team.

Wij houden van maatwerk binnen onze gebouwen en je hebt ruimte om jouw werk op een passende wijze uit te voeren. Naast maatwerk zijn er ook bepaalde richtlijnen waarbinnen je jouw werkzaamheden uitvoert. Zo zorg je er onder andere voor dat bepaalde zaken uniform worden uitgevoerd. Je kunt hierbij denken aan: het werken volgens wet- & regelgeving zowel technisch als Arbo, het monitoren van systemen, etc.

Jij bent verantwoordelijk voor de gebouwen die in jouw cluster vallen en stuurt deze dagelijks aan. Je kijkt pas terug op een goede werkdag als je ziet dat onze gasten een fijn verblijf hebben gehad in een van onze gebouwen. Dit doe je niet alleen maar samen met een team van enthousiaste facilitaire medewerkers. Elke dag ga jij aan de slag met de gedachte hoe het anders / beter kan. Je weet steeds het beste uit je team te halen en doet dit bovenal met veel plezier en humor. Daarnaast ben je met de overige managers facilitair en de manager catering, verantwoordelijk voor de de totale uitvoerende facilitaire dienstverlening op onze schoolgebouwen. Ook in deze rol heb je een proactieve houding en maak je gebruik van je talenten.

Ben jij die enthousiaste en die echte doorpakker? Ben je helemaal up-to-date op gebied van gebouwbeheer en wil je graag jouw kennis en enthousiasme overbrengen op een fantastisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt een mbo niveau 4 opleiding, bij voorkeur richting Facilitymanagement, Hotel of Toerisme

  • Jij bent een expert op gebied van gebouwbeheer en kunt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gebouwbeheer goed vertalen naar de praktijk

  • Je bent een doorpakker en bent in staat om andere in jouw team ook te enthousiasmeren in het werk

  • Je bent sterk in het omzetten van kansen naar de dagelijkse praktijk

  • Je bent communicatief en schriftelijke vaardig en weet goed om te gaan met de diverse doelgroepen: studenten, medewerkers en (externe) gasten

  • Je kunt goed overzicht houden en kunt snel schakelen wanneer dit nodig is

  • Je bent in staat om op elke locatie een fantastische beleving over te brengen op onze gasten.

Salaris
Voor dit werk ontvang je een passend salaris. Bij ons betekent dit dat je in schaal 8 conform cao MBO wordt ingedeeld. Het salaris varieert tussen €2.346,- en €3.530,- bruto  per maand. De hoogte van inschaling is afhankelijk van jouw werkervaring en opleidingsniveau.

Bij Noorderpoort heb je volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Via de Noorderpoort Academie wordt een divers pakket van opleidingen en activiteiten aangeboden.

Meer informatie?
Ben je enthousiast geworden en heb je misschien nog vragen? Dan kun je bellen met je mogelijk nieuwe leidinggevende, Ger Procee via:  06 51453238

Hij kan je meer vertellen over de inhoud van functie.

De gesprekken vinden plaats op: maandag 4 juli