Docent LB Nederlands AUL

Voor de school voor Automotive en logistiek zoeken wij een bevoegde Docent LB Nederlands. U dient hiervoor in het bezit te zijn van een 2e graads bevoegdheid of u bent hiervoor in opleiding. 

​Automotive en de school voor Logistiek zijn samengevoegd tot één school met de naam Automotive & Logistiek. We zijn nu één school die voor twee verschillende beroepsperspectieven onderwijs verzorgt. Automotive biedt opleidingen aan op het gebied van Schadeherstel, Commerciële beroepen, Personenautotechniek, Fietstechniek en Bedrijfsautotechniek. Wij leiden studenten op tot competente beroepsoefenaars die qua kennis en vaardigheden binnen onze technische bedrijven een gewaardeerde rol kunnen vervullen en die tevens als een goede collega worden gezien. Daarom zoeken wij nadrukkelijk de samenwerking met het bedrijfsleven op. 

​Verzorgen van lessen Nederlands. 

​Een tweedegraads bevoegdheid (of hiervoor studerend);

  • Is een netwerker;
  • Coachende vaardigheden;
  • Innovatief pedagogisch en didactisch vaardig;
  • Flexibel;
  • Neemt verantwoordelijkheid;
  • Communicatief vaardig;
  • In staat lesmateriaal te ontwikkelen. 

De functie is ingeschaald in schaal LB, conform de onderwijs CAO BVE. We bieden verder een marktconform arbeidspakket, een aanstelling voor 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling. Verder een 13e maand en aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden. De aanstellingsomvang is 0,6 fte. De ingangsdatum is z.s.m. 

Om in aanmerking te komen voor deze vacature, vragen wij je om online te solliciteren. http://noorderpoort.nl/Werkenbij/Paginas/default.aspx .Je krijgt van ons vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging. Voor meer informatie over de functie kan contact opgenomen worden met dhr. P. Kamminga, teammanager Automotive via p.kamminga@noorderpoort.nl . Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Vacaturenummer: Op.16.042

Plaatsingsdatum: dinsdag, 30 augustus 2016

Sluitingsdatum: dinsdag, 13 september 2016, 12:00 uur