Docent Nederlands LB

Wij zoeken voor 0,32 fte een enthousiaste docent Nederlands voor de opleiding dienstverlener breed (niveau 2). Naast een 2e graads bevoegdheid Nederlands is ervaring met studieloopbaanbegeleiding een must.

Over deze baan
Als docent bij Noorderpoort combineer je jouw vakkennis met theorie en didactische vaardigheden. Je ontwikkelt en verzorgt het onderwijsprogramma. Je geeft les, maar signaleert ook of de lessen toe zijn aan vernieuwing. Ook ben je inhoudelijk betrokken bij werkgroepen op het gebied van onderwijsontwikkeling. Je werkt intensief samen met je studenten en begeleidt ze in hun ontwikkeling in hun leer-loopbaan naar professioneel beroepsbeoefenaar. Je bent actief betrokken bij de beroepspraktijkvorming en de werkvelden. Je bent en blijft een professional.

Het gaat met name om lessen Nederlands en begeleiding van eerstejaars bbl-studenten. Daarnaast gaat het om lessen Nederlands voor examenklassen. De lessen worden gegeven op woensdag en donderdag.

Jouw werkomgeving
Je gaat werken op een school die staat voor helderheid, eenvoud en structuur. We bieden een helder, eenvoudig maar gestructureerd opleidingsaanbod, waarbij de student wordt aangesproken op de bij hem/haar aanwezige kwaliteiten. Wij geven opleidingen in de administratieve, financiële en commerciële sector en (internationale) retail en ondernemerschap. Bovendien bieden we de opleiding dienstverlener breed, een niveau 2 opleiding waarin diverse richtingen van de dienstverlening gecombineerd zijn. Ook het Johan Cruyff College is gevestigd in onze school. De praktijk is een belangrijk onderdeel van onze opleidingen via praktijkleren in winkels, het onderwijsleerbedrijf en de nauwe samenwerking met bedrijven in de regio.

Dit ben jij

  • Je hebt een tweedegraads onderwijsbevoegdheid (of studeert hiervoor)
  • Je bent een teamspeler
  • Je kunt goed omgaan met de doelgroep
  • Je bent enthousiast

Passen wij bij jou?
Bij Noorderpoort hechten we veel waarde aan een leven lang leren. Voor onze studenten, maar ook voor onze medewerkers. Je krijgt bij ons daarom alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

Werken met jongeren vinden wij inspirerend en uitdagend. Het vergt flexibiliteit, inlevingsvermogen en doortastendheid van zowel onze docenten als onze medewerkers in ondersteunende functies.

Wij zetten ons elke dag met veel passie en plezier in voor het succes van onze studenten. Het bieden van uitstekend onderwijs heeft daarin altijd onze focus. Uitstekend onderwijs betekent in onze ogen onder andere dat er een nadrukkelijke verbinding is met de praktijk.

Wij bieden
Bij Noorderpoort krijg je naast een aantrekkelijk salaris (inclusief 13e maand) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden (laptop en telefoon) volop ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling. Om hierin te faciliteren bieden wij via de Noorderpoort Academie diverse opleidingen en activiteiten aan. Deze helpen je verder bij je persoonlijke & professionele ontwikkeling van je loopbaan. Jouw succes staat voorop!

    In verband met de zomervakantie tot 10 augustus alleen reacties per mail. Sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 29 augustus 2017. Het is belangrijk dat je beschikbaar bent en kunt starten vanaf 4 september. De werkdagen zijn op woensdag en donderdag.Het gaat om een tijdelijke aanstelling tot 1 februari 2018, waarbij verlenging tot de mogelijkheid behoort.

    Reacties van uitzendbureaus worden niet in behandeling genomen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.