NNPC

Wereldwijd. Altijd dichtbij.

NNPC, gevestigd in Haren, is een onderlinge P&I-club zonder winstoogmerk. Ons ledenbestand bestaat uit reders, bevrachters, kapiteins en scheepseigenaren. Wij verzekeren hun kostbare bezit en helpen met advies en ondersteuning – waar ter wereld zij ook zijn, 365 dagen per jaar. De belangen in de scheepsvaart zijn groot, de uitdagingen vaak ook, dus ons team van medewerkers springt dagelijks voor onze leden in de bres!

Onze oorsprong

NNPC werd in 1937 opgericht met als doel Nederlandse reders en schippers te verzekeren voor aansprakelijkheidsrisico’s. Tot die tijd kon je enkel terecht bij Engelse P&I-clubs; de Noord-Nederlandse reders wilden daar een alternatief tegenover stellen. Sinds die tijd hebben wij ons ontwikkeld tot een betrouwbare scheepsverzekeraar met toegang tot een wereldwijd netwerk van de beste correspondenten, schade-experts en advocaten in de maritieme sector.

Sta jij als een rots in de branding voor onze leden?

Om dat waar te blijven maken, zoeken wij regelmatig naar gedreven specialisten om ons team uit te breiden. Bij ons kun je een baan verwachten waar je iedere dag werkt om onze wereldwijd varende vloot veilig door de storm te helpen. Onze cultuur is open, jong en vriendelijk, met de nodige Groningse nuchterheid. Je krijgt bij ons bovendien ruim baan om jezelf persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen.

Interesse? Bekijk dan de openstaande vacatures of bezoek onze site!