Medewerker Toetslogistiek

Wil je een grondige bijdrage leveren aan de kwaliteit van het onderwijs in Noord-Nederland én aan de maatschappelijke opdracht van het hbo? Ben je de schakel tussen het onderwijs en het werkveld? 

NHL Stenden Hogeschool zoekt voor het kalenderjaar 2021, binnen de dienst Onderwijslogistiek en Studentondersteuning voor de afdeling Toetslogistiek een

Medewerker Toetslogistiek

0.8 fte 

Wie zoeken we

We zoeken een enthousiaste collega met kennis en expertise op het gebied van (digitaal) toetsen.

Waar ga je aan de slag

In de dienst Onderwijslogistiek & Studentondersteuning (O&S) zijn strategie, beleid en innovatie en alle uitvoerende activiteiten rondom onderwijslogistiek en studentondersteuning ondergebracht. Het gaat daarbij om alle onderwijs logistieke processen gericht op de organisatie en ondersteuning van het onderwijs van aanmelding en inschrijving tot en met diplomering en uitschrijving; en alle opleidingsonafhankelijke processen gericht op het ondersteunen van de student tijdens zijn studieloopbaan. De ondersteuning bestaat o.a. uit de afdelingen Roostering en Planning, Studievoortgang en Toetslogistiek.

Team Toetslogistiek draagt zorg voor de gehele toetslogistieke organisatie van NHL Stenden Hogeschool.

Wat ga je doen

Je draagt zorg voor het opvragen van toetsen, het op tijd aanleveren van de toetsen, het opslaan van de toetsen en registreert de noodzakelijke gegevens in een overzicht.

Je ondersteunt docenten bij het digitaliseren van toetsen en zorgt ervoor dat studenten probleemloos hun toetsen kunnen maken.

Voor studenten met een functiebeperking ben je verantwoordelijk voor de aanvullende toets-voorzieningen, de planning van lokalen en surveillanten en het informeren van de juiste informatie aan de student.

Je draagt er zorg voor dat studenten kunnen intekenen op toetsen en koppelt studenten na intekenen aan de benodigde applicaties om de toets af te kunnen nemen.

Verder biedt je ondersteuning voor en tijdens zowel schriftelijke toetsen als digitale toetsen. Dat houdt onder andere in dat je de surveillanten en docenten te woord staat tijdens de uitgifte of inname van toets-pakketten en voorbereidingen treft voor digitale toetsen.

Tijdens het afnemen van (digitale) toetsen zet NHL Stenden ook externe surveillanten in. Deze surveillanten dienen te voldoen aan bepaalde kwaliteitseisen en worden door het team Toetslogistiek opgeleid door middel van workshops en cursussen.

Je ondersteunt het team bij het maken van overzichten, algemene taken en het inlezen van systemen.

Profielschets

 • Een afgeronde opleiding op MBO4-niveau
 • Ervaring en affiniteit met Toetslogistiek processen
 • Aantoonbare ervaring met roostering
 • Aantoonbare ervaring met of het snel doorgronden van softwarepakketten
 • Vaardig in het werken met bestanden, tekstverwerkingsprogramma’s, spreadsheets en internet
 • Creatief en proactief in het bedenken van oplossingen voor adhoc problemen
 • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in de Nederlandse taal
 • Goede beheersing van de Engelse taal
 • Zelfstandig, proactief, stressbestendig, dienstverlenend en klantvriendelijk
 • Positieve instelling en ervaring in het geven en ontvangen van feedback
 • Snel kunnen schakelen en overzicht kunnen houden over meerdere processen
 • In teamverband kunnen werken
 • Klantgericht en oplossingsgericht
 • Flexibel inzetbaar (in bepaalde weken werken in diensten tussen 8:00 uur – 22:00 uur)

Wij bieden je

Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 3.077,54 (schaal 7 cao hbo) bruto per maand bij een volledige betrekking, exclusief 8% vakantie-uitkering en 8,3% eindejaarsuitkering. Het contract is in eerste instantie voor de duur van 1 jaar.

Over NHL Stenden Hogeschool

Door te doen gebeurt het. Daar geloven we in bij NHL Stenden. Wij geven onze studenten de kans om hun talenten optimaal te ontwikkelen. In een uitdagende leeromgeving geven zij zelf richting aan hun studie en professionele groei. We hebben sterke banden met bedrijven en instellingen in de regio, maar ook over de grenzen. Als internationale multi-campus hogeschool stimuleren we onze studenten om verder te kijken dan hun eigen vakgebied en zo nieuwe kennis te ontwikkelen en te participeren in innovatieve projecten. We creëren een ontmoetingsplaats waar kennisstromen en culturen samenkomen en we nieuwe verbindingen leggen met het werkveld. Op ambitieuze wijze zorgt NHL Stenden voor kennis die werkt!

Reageren

Ben jij de enthousiaste en inspirerende medewerker Toetslogistiek die wij zoeken? Stuur je motivatie en CV via de sollicitatiebutton t.a.v. Marjan Faber, Teamleider team Toetslogistiek, onder vermelding bij onderwerp van vacaturenummer 2495 DOS.

Procedure

Je kunt tot 1 december reageren. De sollicitatiegesprekken worden na de sluitingsdatum zo snel mogelijk gepland.

Vragen?

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je bellen met Marjan Faber, teamleider Toetslogistiek, telnr. 06-41639852.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.