Technisch ICT Specialist

Voor de afdeling ICT zijn wij op zoek naar een

Technisch ICT Specialist
36 uur per week

Functieprofiel
Als Technisch ICT Specialist ben je erop gericht om taken uit te voeren binnen de reguliere dienstverlening van de dienst ICT onder aansturing van de manager ICT operatie. De Technisch ICT Specialist begeleidt en ondersteunt zowel collega specialisten als de medewerker(s) Service en Beheer vakinhoudelijk. De Technisch ICT Specialist is verantwoordelijk voor de kwalitatieve en klantgerichte dienstverlening op o.a. de resultaatgebieden van technische ICT toepassingen en de applicatiegerichte ICT toepassingen.

Functie-eisen
We zijn op zoek naar iemand met een afgeronde informaticaopleiding op HBO-niveau of een vergelijkbare opleiding op ICT-gebied. Kennis van ICT-infrastructuren, moderne technologieën en oplossingen alsmede van de diverse toepassingsmogelijkheden.
Daarnaast heb je meerjarige ervaring in een functie waarbij het up to date houden en (door)ontwikkelen van een ICT-infrastructuur centraal staat.
Je hebt ervaring met beheerprocessen (ITIL) en bent bij voorkeur gecertificeerd. Verder heb je ervaring met het coachen van (junior) collega’s, je bent sociaal vaardig en weet draagvlak te creëren.

Vakinhoudelijk
Je hebt kennis van en ervaring met ICT-infrastructuren, ondersteunende applicaties en de toepassingsmogelijkheden binnen dit gebied.
Kennis van en ervaring met verschillende virtualisatie-, storage- en netwerktechnologieën en toepassingen is een vereiste.
Je hebt ervaring met de toepassing en het gebruik van productie- en proces ondersteunende applicaties, de onderlinge interactie van die applicaties en met de ICT infrastructuren.
Naast beperkte 1e lijns ondersteuning van de gebruikersorganisatie voer je 2e lijns analyses uit bij systeemtechnische incidenten en zorgt voor een goede overdracht aan de aanbieder/leverancier bij aanhoudende storingen en vragen met betrekking tot de ICT-infrastructuur.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marc Hammingh, Manager ICT Operatie (06-21716963). Je kunt je belangstelling voor deze functie tot 28 april a.s. kenbaar maken door je CV en motivatie achter via onze website www.werkenbijndcmediagroep.nl