NAM

Al meer dan 65 jaar een bron van energie

Of je nu een ervaren professional bent of aan het begin staat van je carrière, de Nederlandse Aardolie Maatschappij (NAM) biedt een uitdagende werkomgeving in de olie- en gasindustrie. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Assen, in diverse locaties verspreid over West- en Noord-Nederland, of op onze platforms in het Zuidelijke deel van de Noordzee. Samen met collega’s uit zo’n zestig landen ga je aan de slag in deze fascinerende wereld van energie.

De winning van olie en gas staat volop in de maatschappelijke belangstelling. Of het nu gaat om de effecten van gaswinning in de ondergrond of het inzetten van baanbrekende technologie om gas en olie te winnen op land en op zee. Werken bij NAM betekent werken aan onderwerpen die er toe doen in onze samenleving. Bijvoorbeeld aan het vraagstuk van de toekomstige energiebehoefte. Naast de inzet van duurzame energiebronnen blijft aardgas als schoonste fossiele brandstof belangrijk.

We hebben mensen nodig met talent voor techniek en die de creativiteit in huis hebben om originele oplossingen te bedenken. Mensen die vanuit hun expertise een bijdrage leveren aan de energievoorziening van ons land. Dat kunnen professionals zijn die al jarenlang in een bepaald vakgebied werken. Maar ook pas afgestudeerden zijn bij ons van harte welkom.
Sinds 1947 zijn we actief met het opsporen en winnen van aardgas en aardolie in Nederland. Je komt dus binnen in een bedrijf met een rijke traditie. Ons hoofdkantoor staat in Assen, hier werken ruim 2000 medewerkers. NAM is één van de belangrijkste werkgevers in het Noorden van Nederland. Behalve met collega’s uit het Noorden werk je samen met collega’s uit verschillende werelddelen. Dat komt omdat NAM een joint venture is van Shell en ExxonMobil, die beide voor vijftig procent aandeelhouder zijn in onze onderneming.

Wil je meer weten over ons bedrijf? Bezoek dan onze website www.nam.nl

Bezoekadres:
Schepersmaat 2 9405 TA
Plaats: Assen
Website: www.nam.nl
E-mail: Zie contactformulier