Moving Spirits

In alles wat we doen, willen we op een plezierige manier betekenisvol zijn voor onze omgeving. We hebben niet de ambitie de grootste te zijn. Wel de beste! 

Bij Moving Spirits willen we samen iets moois neerzetten. Daar krijgen we energie van! We zijn een hecht en betrokken team en houden van een lolletje op zijn tijd. Vanuit gedrevenheid zijn we altijd op zoek naar verbeteringen. Zo komen we telkens weer een stapje verder.

Zaken doen willen we voor jou én onszelf zo gemakkelijk en plezierig mogelijk maken. Zowel in persoonlijk als in digitaal contact. De combinatie van IT en het juiste team kan daarin het verschil maken. Daarom hebben we naast buyers en traders een eigen IT-afdeling met professionele softwareontwikkelaars. Zij werken nauw samen en houden zich volop bezig met de ontwikkeling van de Moving Spirits Sales Portal en het verbeteren van onze processen. Zo worden we elke dag een beetje beter.

Wie we zijn en hoe we de dingen doen, is gebaseerd op onze waarden: lange termijn focus, teamwork, ontwikkeling en plezier. Langetermijnrelaties stellen we boven snelle successen.