Testcoördinator

Functiebeschrijving

Als Testcoördinator ben je verantwoordelijk voor het maken en bijhouden van testplanningen en het creëren van overzicht in de samenhang tussen de testwerkzaamheden. Cruciaal daarbij is de samenhang met de andere ICT- onderdelen. Je draagt zorg voor een testteam binnen een testfase, zodat dit team optimaal functioneert binnen een release of project. Je plant, organiseert, coördineert en verdeelt de testwerkzaamheden op een coachende en faciliterende wijze. Daarbij ben je verantwoordelijk voor advisering over de kwaliteit van op te leveren producten en releases, voor de resourceaanvragen van de variabele testcapaciteit en voor een gestructureerde uitvoering van het testproces. Daardoor geef je impulsen aan het verbeteren van de testprocessen, zowel voor Web als voor de totale keten binnen Menzis. Ook toets je intercollegiaal testplannen inhoudelijk op planningsaspecten en conflicterende testactiviteiten en ondersteun je de testers bij hun werkzaamheden binnen de scrumteams.

Functie-eisen

  • HBO werk- en denkniveau
  • Aantoonbare ervaring als testcoördinator
  • Ervaring met testen in een agile-omgeving (Scrum)
  • TMap Next certificaat
  • Goede sociale vaardigheden voor het leggen van contacten en het onderhouden van interne netwerken
  • Een coachende en faciliterende manier van leidinggeven

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden we je een modern marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering, goede studiefaciliteiten en een arbeidsvoorwaarden keuzesysteem met aantrekkelijke regelingen. Je kunt gebruik maken van de collectieve ziektekostenverzekering met korting op de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 9 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 3.529 bruto per maand bij een werkweek van 34 uur).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Marcel Kuipers, testcoördinator, telefoon 06-53777057. Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature