Teammanager PGB Service

Functiebeschrijving

Als Teammanager PGB Service geef sturing aan een team van applicatiebeheerders en administratief medewerkers PGB. Dit is een groep van ongeveer over 10 fte, wat in de toekomst mogelijk wordt uitgebreid. 
Je bent verantwoordelijk voor het organiseren van de interne en externe processen rondom klantcontact en administratie ten behoeve van de uitvoering van de processen van de PGB. Hieronder valt onder andere het zorgen voor een tijdige en volledige communicatie met cliënten (PGB) over voor hen relevante wijzigingen in regelgeving of processen. Je bent eindverantwoordelijk voor de klantcontacten rondom PGB aanvragen en hebt een rol bij het oplossen van knelpunten.

Je vertaalt ontwikkelingen op het gebied van PGB naar de interne Menzis organisatie alsmede het tijdige en volledig implementeren van wet- en regelgeving in de interne processen.

Je geeft uitvoering aan het HRM beleid. Daarnaast coach, begeleid en motiveer je medewerkers in het optimalieren van de kwaliteit van eigen werk en de organisatie. De teammanager PGB neemt deel aan het MT van het Zorgkantoor en ontvangt leiding van de manager van het Zorgkantoor.

Functie-eisen

  • je hebt minimaal HBO denk- en werkniveau 
  • je hebt leidinggevende ervaring
  • je beschikt over kennis van het zorgstelsel, bij voorkeur kennis van de PGB.
  • je neemt initiatieven en bent een teamplayer
  • resultaatgerichtheid

Arbeidsvoorwaarden

We bieden je een afwisselende baan in een dynamische werkomgeving. We werken activiteitgericht. Deze manier van werken verbetert onze samenwerking, flexibiliteit en leefkracht. Natuurlijk krijg je ook een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere een vaste eindejaarsuitkering en goede studiefaciliteiten. Bovendien kun je gebruikmaken van de collectieve zorgverzekering met korting op de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. De functie is gewaardeerd in schaal 10 van de CAO voor Zorgverzekeraars (maximaal € 4.502,- bruto per maand voor 34 uur per week).

Contactinformatie

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Jan Megens, manager Zorgkantoor, telefoonnummer 06 5461 2296 Direct solliciteren? Maak dan gebruik van het online sollicitatieformulier.

Reageer op deze vacature