Menzis

Menzis is één van de grote zorgverzekeraars van Nederland met ruim 2 miljoen verzekerden. Samen verzekeren wij kwalitatief goede zorg om de leefkracht van ieder mens te versterken. Menzis zoekt mensen die daaraan een bijdrage kunnen leveren. Het Menzis-concern heeft een coöperatieve organisatievorm en bestaat uit onder andere de zorgverzekeraars AnderZorg, Azivo en Menzis. We werken met 2.000 collega’s vanuit de locaties Den Haag, Wageningen, Enschede en Groningen.

Menzis is continu op zoek naar nieuwe collega’s. Medewerkers die samenwerken en vernieuwen. Die waarmaken waar Menzis voor staat. Dit kan jij doen binnen diverse functies. Menzis is doorlopend op zoek naar professionals o.a. op het gebied van financiën, marketing & sales, management, zorg, staf en ondersteuning en ICT. Menzis heeft een goed en modern arbeidsvoorwaardenpakket, daarnaast bieden wij groei en ontwikkelingsmogelijkheden.

Bij Menzis zijn regelmatig vacatures. Als je belangstelling hebt voor een functie binnen onze organisatie, meld je dan aan bij onze vacature mailservice. Ga hiervoor naar www.werkenbijmenzis.nl