Mekander

Mekander, uitvaartvereniging voor Groningen en Drenthe

Mekander wil iedere inwoner van Groningen en Drenthe de kans bieden om lid te zijn van een uitvaartvereniging. Leden en nabestaanden profiteren van de vele voordelen van deze authentieke vorm van uitvaartorganisatie.

Mekander en Diedel Wessels Uitvaartverzorging

De uitvaarten van onze leden in Groningen en Drenthe worden verzorgd door Diedel Wessels Uitvaartverzorging. Diedel Wessels is uitvaartverzorger Groningen en is een dochteronderneming van Mekander. Als zodanig verzorgt Diedel Wessels de uitvaarten van onze leden tegen zeer lage kosten. Woont u - bijvoorbeeld na een verhuizing - buiten Groningen of Drenthe, dan bent u vrij in uw keuze voor uitvaartverzorger.

Mekander en OUVW

Mekander is de handelsnaam van de Onderlinge Uitvaartvereniging Veendam Winschoten (OUVW). De naam Mekander raakt de kern van waar de vereniging voor staat: met elkaar voor elkaar. Mekander is een grote vereniging en daardoor staan wij sterker: juridisch, financieel en qua dienstverlening.

Het verzorgingsgebied van Mekander

Mekander is van oudsher sterk in de oorspronkelijke OUVW-regio Oost-Groningen, met name Veendam, Winschoten en omgeving. Onze leden wonen in heel Groningen en Drenthe, onder meer Delfzijl, Appingedam, Uithuizen, Winsum, Grootegast, Leek, Groningen, Hoogezand, Pekela, Stadskanaal, Emmen, Coevorden, Hoogeveen, Meppel, Westerbork, Smilde, Assen, Beilen en Roden.