Verpleegkundigen op zoek naar flexibiliteit (mbo en hbo)

Wil jij flexibel werken én je blijven ontwikkelen in je vak? Wij bieden je alle ruimte! 

Jouw rol in het team
Als verpleegkundige bij Martini Flex werk je op verschillende verpleegafdelingen in het ziekenhuis. Ideaal als je kennis en ervaring op wilt doen op meerdere afdelingen. Of als je, om welke reden dan ook, niet gebonden wilt zijn aan één afdeling. Het is een leuke manier om het Martini Ziekenhuis te leren kennen en te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Wat het werken in het Martini Ziekenhuis zo bijzonder maakt? Dat is volgens collega’s vooral de diversiteit aan patiënten in combinatie met laag- en hoogcomplexe zorg. Ook zijn er veel manieren om je verder te ontwikkelen, dat is het voordeel van het werken bij een topklinisch opleidingsziekenhuis. Daarnaast zijn we betrokken bij elkaar en werken samen aan een fijne werksfeer.

Over het team
Je bent onderdeel van het team Martini Flex waar ruim 250 collega’s werken: helpenden, verpleegkundigen en zorg ondersteunende medewerkers. Wij vinden het vanzelfsprekende dat je goed wordt ingewerkt. Daarom start je met twee dagen bootcamp. Je leert alles over digitaal Martini en we helpen je de weg vinden in huis. Je krijgt uitleg over allerlei praktische zaken zodat jij een goede start maakt op de afdeling waar je wordt ingezet. Begin je aan je eerste inzet, dan wordt je acht dagen ingepland om te kunnen inwerken.

Bij Martini Flex bieden we verschillende contractopties. Namelijk een vast aantal uren per week óf een oproepcontract. We gaan graag met je in gesprek wat jou het beste past.

Wij vragen van jou

 • Een afgeronde mbo of hbo verpleegkundige opleiding.
 • Een BIG-registratie.
 • Minimaal een half jaar recente en relevante werkervaring in een algemeen  ziekenhuis in Nederland.
 • Je hebt natuurlijk een flexibele instelling en draait mee in alle diensten.
 • Een VOG is verplicht om te kunnen werken in het Martini Ziekenhuis.

Daarnaast
Ben je proactief en weet snel je weg te vinden op de afdeling en in het ziekenhuis. Ben je gedreven en je leert graag. Wij vinden het belangrijk dat je vragen stelt als je iets (nog) niet weet.
En ben je enthousiast en gemotiveerd je verder te ontwikkelen.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 3.322,- op basis van 36 uur per week (FWG 45), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract met vast aantal uren of een oproepcontract voor minimaal 24 uur per week.
 • Heb je twee jaar recente ziekenhuis ervaring, dan ontvang je een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een breed aanbod van activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan. 
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Kom je bij ons in dienst, dan heb je ook de mogelijkheid om op interne vacatures te solliciteren.
 • Nog meer aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Martini Flex!
Ingrid Hellinga, tel. (050) 524 5220, Tina Notenbomer tel. (050) 524 5400 of Dorry Frankruijter, coördinator, tel. 050 5246405

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

.