Verloskundige, 24 uur

De afdeling

Als tweedelijns verloskundige bent u de spil van de verloskamers en de kraamafdeling. U bent betrokken bij het organiseren, regisseren en uitvoeren van de prenatale-, natale- en postnatale zorg in goede samenspraak met de gynaecoloog. Wij werken in een multidisciplinair team met verloskundigen, gynaecologen, arts-assistenten en verpleegkundigen. Het begeleiden en onderwijzen van student-verloskundigen en co-assistenten in de praktijk is ook één van uw taken. In het Martini Ziekenhuis vinden jaarlijks ca. 2000 bevallingen plaats.

Functie-eisen

Wij zoeken enthousiaste collega’s gericht op samenwerking, met goede communicatieve vaardigheden en empatisch vermogen. U staat geregistreerd in het BIG-register. Ervaring als verloskundige in de tweede lijn heeft onze voorkeur. Opleiding klinisch verloskundige is een pré evenals ervaring in het maken en beoordelen van echo's.

Salaris

De functie is ingedeeld in FWG 60, afhankelijk werkervaring (max. 4.303,= euro bij een 36-urige werkweek).

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een dienstverband voor bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar met zicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd, 24 uur per week.

De overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de Cao Ziekenhuizen.

Meer informatie

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met mevrouw A.B. Hoekstra unithoofd Verloskunde, tel. 050 – 5245290. De vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst.

Past deze uitdaging in jou volgende carrière stap? Je kunt solliciteren via het vacatureoverzicht op de website van het Martini Ziekenhuis o.v.v. vacaturenummer 16139. Je sollicitatie ontvangen we graag vóór 18 september 2016.

Het Martini Ziekenhuis

Het Martini Ziekenhuis is onderdeel van de Santeon-groep. Alle ziekenhuizen van Santeon mogen het landelijke CRF-keurmerk ‘Topwerkgever’ voeren. Daar zijn we trots op. Om medewerkers te behouden en talent aan te trekken, willen wij ons onderscheiden op het gebied van goed werkgeverschap. Het gaat daarbij om zaken als goede arbeidsvoorwaarden, interne promotiekansen en voldoende mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling.

Kijk voor meer informatie over ons ziekenhuis op www.martiniziekenhuis.nl