Spreekuur Assistent Oogheelkunde

Jouw rol in het team
Als spreekuur assistent op onze polikliniek Oogheelkunde ben jij ons visitekaartje en aanspreekpunt. Je ontvangt de patiënten en bezoekers en verwerkt onder andere de in- en uitgaande post. Het leuke aan deze functie is, dat je naast alle voorkomende secretariële en administratieve werkzaamheden, ook zelfstandig Gezichtsveldonderzoek en OCT’s gaat uitvoeren. Tevens doe je de pré operatieve voorbereiding bij onder andere staaroperaties. Met andere woorden; wij bieden een dynamische functie met afwisselende werkzaamheden.

Over het team
We werken in een team dat kwalitatief goede patiëntenzorg biedt en samen de schouders er onder zet om dit te realiseren. Er is een goede werksfeer; en ondanks dat het een hele drukke poli is, maken we tijd voor elkaar vrij, helpen we elkaar en zijn we open naar elkaar

Wij vinden het belangrijk om tijd vrij te maken en aandacht te besteden aan het inwerken van nieuwe collega’s. Daarnaast zijn wij een polikliniek waar de oogheelkunde in brede zin wordt uitgeoefend. We hebben een volledig goed uitgeruste polikliniek met negen spreekkamers, een perimetriekamer, een foto/fluorescentie kamer en een behandelkamer. De polikliniek beschikt daarnaast over een eigen OK waar o.a. de staaroperaties plaatsvinden. De maatschap Oogheelkunde bestaat uit zes oogartsen, die ondersteund worden door twee orthoptisten, acht technisch oogheelkundig assistenten en acht spreekuurassistenten.

Wij vragen van jou

  • Het diploma doktersassistente, bij voorkeur in combinatie met de opleiding medisch secretaresse of MBO-niveau secretariële richting met medische terminologie.
  • Aantoonbare ervaring met secretariële/administratieve/assisterende werkzaamheden.
  • Kennis van Windows, Excel, Word en bij voorkeur ook van HiX.
  • Je bent patiënt en klantgericht, proactief en een actief teamlid die het belangrijk vindt om mee te denken. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, werk je nauwkeurig en ben je accuraat. Je kunt prioriteiten stellen, bent flexibel en stressbestendig. Tot slot zijn we op zoek naar een collega die een klantvriendelijke en dienstverlenende houding heeft.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 2.882,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuis), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van 1 jaar.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Dagje meelopen?
Voldoe je aan de functie eisen en ben je geselecteerd, dan ben je van harte welkom om een dagdeel mee te lopen!

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met het team!
Marleen Plagge, Unithoofd, tel. (050) 524 7292.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs