Secretaresse stafdienst Kwaliteit

We zoeken een enthousiaste secretaresse die de stafdienst Kwaliteit op een proactieve en flexibele manier ondersteunt.

Jouw rol in het team
Als secretaresse binnen de stafdienst Kwaliteit heb je een afwisselende en dynamische baan. In je rol ondersteun je de adviseurs binnen de stafdienst. Daarnaast heb je een secretariële en organisatorische rol in verschillende ziekenhuis brede werkgroepen.

Een belangrijk onderdeel van je taken is het bijhouden van de surveillance van ziekenhuisinfecties en het verzamelen en verwerken van gegevens met betrekking tot de infectieregistratie.
Je werk bestaat uit ondersteuning bij vergaderingen en het plannen en bewaken van gemaakte afspraken. Je beheert de gedeelde mailboxen, de samenwerkingssites en digitale mappen. Je beantwoordt de telefoon en verwerkt inkomende en uitgaande e-mails en post. Tevens verwerk je de uren van de collega’s van de stafdienst en doe je bestellingen.

In 2022 zal het ziekenhuis geaccrediteerd worden voor Qmentum Global. In de voorbereiding hierop heb je een rol in de uitvoering en bewaking van de organisatie. Ook zoeken we iemand die bijeenkomsten met in- en externen kan organiseren.

Over het team
De stafdienst Kwaliteit bestaat uit 4 afdelingen, die zich bezighouden met kwaliteit van zorg. Vanuit verschillende expertises draagt iedereen bij aan het gezamenlijk doel. Plezier in ons werk en lol met elkaar zijn belangrijke waarden in ons team, ook in deze tijd waarop we meer op afstand werken weten we elkaar te vinden voor ontspanning of een goed gesprek.

Door het contact met vele afdelingen in het Martini Ziekenhuis kom je met veel verschillende professionals in contact en is het werk bij de stafdienst Kwaliteit dynamisch en afwisselend.
De stafdienst wordt rechtstreeks aangestuurd door onze directeur Martin Boer. Als secretaresse werk je intensief samen met de management assistent.  

Wij vragen van jou

 • Je bent in het bezit van een afgeronde secretariële opleiding.
 • Minimaal 3 jaar ervaring als secretaresse.
 • Ervaring met het werken met het Microsoft Office pakket, met name outlook.
 • Ervaring met het werken met HiX is een pre.

Jij past binnen de klantgerichte en dienstverlenende uitgangspunten van de stafdienst Kwaliteit. Je bent onderdeel van het team en wil met jouw inzet en enthousiasme bijdragen aan het gezamenlijk resultaat. Je denkt actief mee en doet voorstellen voor verbeteringen in de werkprocessen. Je kunt je goed uitdrukken in woord en geschrift en bent daarmee communicatief vaardig. Je laat je niet gek maken, het kan druk zijn op de afdeling. Je houdt je hoofd koel en weet in drukte te blijven prioriteren. Je bent servicegericht, punctueel, hebt organiserende en coördinerende talenten en bent sterk op details. Met humor weet jij te relativeren.

Dit krijg je ervoor terug

 • Volop kansen voor opleiding en training.
 • Maximaal € 2.882,- op basis van 36 uur (FWG 35, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een zelfstandige functie binnen een dynamische werkomgeving.
 • Ruimte voor jouw initiatieven en oog voor jouw potentieel.
 • Een uiterst gedreven team dat staat voor continu verbeteren, professionaliteit en vooral ook heel veel werkplezier.
 • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Leonie Rave, management assistent, tel. (050) 524 5234

Reageren kan tot en met 24 oktober 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.