Recovery verpleegkundige

Jouw rol in het team
Als Recovery verpleegkundige geef je pré- en postoperatieve, chirurgische en anesthesiologische zorg aan patiënten van alle leeftijden. Je werkt op een dynamische afdeling met een hoge turnover. De zorg die je levert aan patiënten varieert van laag complex tot zeer intensief en zeer complex. De situatie van een patiënt kan snel verslechteren. Jij hebt daarom oog voor de kleinste veranderingen bij een patiënt en anticipeert daar direct op, waardoor de situatie snel kan verbeteren. Óók als er nog even geen arts of collega in de buurt is. Wij hechten veel waarde aan onze autonomie, daardoor krijg je ruimte om zoveel mogelijk zaken zelf te regelen. Je werkt daarnaast intensief samen met alle disciplines binnen het operatiecomplex.

Als topklinisch ziekenhuis hebben wij de ambitie om te blijven ontwikkelen en innoveren. Zo werken wij volgens de CRM principes. Dit vergroot de samenwerking en verbetert teamprestaties. Met als resultaat kwaliteit, veiligheid en efficiëntie voor patiënt en medewerker.

Over het team

Wij zijn een hecht en zelfstandig team dat bestaat uit IC-verpleegkundigen, Recovery-verpleegkundigen en Recovery-verpleegkundigen in opleiding. We hechten veel waarde aan multidisciplinair samenwerken. Samen hebben we 1 doel: we werken samen aan de beste zorg. Dit bereiken we door elkaar aan te spreken, te stimuleren en kennis en ervaringen te delen.

Wij vragen van jou

 • BIG-registratie.
 • Diploma Recovery verpleegkundige of diploma IC-verpleegkundige of je bent bijna klaar met de opleiding.
 • Professionele werkhouding.
 • Een goed humeur en humor (fijn voor de patiënten, je collega’s en jezelf).
 • 24 tot 36 uur per week beschikbaar om te werken.
 • Bereid tot het werken van onregelmatige diensten.

Naast de noodzakelijke opleiding vinden we het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Je durft voor jezelf op te komen, zelfstandig beslissingen te nemen en kritisch op je eigen handelen te zijn. Het helpt jezelf, collega’s maar ook patiënten te relativeren. Tegelijkertijd voel jij goed aan wat iemand nodig heeft. Nieuwsgierigheid en leergierigheid stellen we op prijs.

Wij zijn actief op Instagram, kijk voor een sfeerimpressie op recovery_martinizh

Dit krijg je ervoor terug

 • De mogelijkheid jezelf te ontwikkelen, vakinhoudelijk en persoonlijk, met opleidingen en trainingen. Jij staat echt aan het roer van je loopbaan binnen het ziekenhuis. Wij zijn er om je daarin zoveel mogelijk te faciliteren en ondersteunen.
 • Maximaal € 3.922,- op basis van 36 uur (FWG 50), afhankelijk van je kennis en ervaring.
 • Een contract voor de duur voor onbepaalde tijd.
 • Een breed aanbod aan activiteiten om sterk in je werk te (blijven) staan.
 • Vanaf 11:00 uur ’s ochtends kun je gratis parkeren in de garage.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer