Radiodiagnostisch Laborant MBB Borstcentrum

Jouw rol in het team
Als radiodiagnostisch laborant draag je bij aan de diagnostiek, behandeling en zorg voor de patiënten van het ziekenhuis. Jij specialiseert je in de beeldvormende onderzoeken bij het Borstcentrum. Het Borstcentrum is uniek en één van de expertisegebieden van het Martini Ziekenhuis. Hier worden alle onderzoeken en zorg rondom de patiënt met (verdenking van) georganiseerd. Als laborant verzorg jij de mammografie en assisteer jij de radioloog bij biopten. Je werkt daardoor nauw samen met de radiologen en draagt vanuit jouw expertise bij aan de diagnostiek. Wat deze rol zo mooi maakt is dat je echt wat kunt betekenen voor een kwetsbare patiënt.

Heb je nog geen ervaring met borstzorg maar wilt je hier graag in specialiseren, dan ook nodigen we je van harte uit om te solliciteren. We leren het je graag. Ben je daarnaast zo ambitieus dat je je ook verder wilt specialiseren, dan is daar ook ruimte voor naast je werk op het borstcentrum. Laten we het gesprek met elkaar aangaan.

Over het team
Radiologie is, met meer dan 100 professionals, onderdeel van het Cluster Medisch Ondersteunende afdelingen en wordt aangestuurd door een management team van 4 managers. Jaarlijks worden ruim 200.000 diagnostische onderzoeken uitgevoerd. Daarmee zijn wij een van de grootste ondersteunende diensten in het Martini.

Ondanks de grootte van de afdeling zijn wij een hecht team die bestaat uit enthousiaste medewerkers. Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied.  Het is een gezonde mix van jong en oud waar gemotiveerde medewerkers samenwerken, mee denken en open staan voor veranderingen in de organisatie.

Wij zijn actief op Instagram, kijk voor een sfeerimpressie op @radiologie_nucleaire_martinizh

Wij vragen van jou

  • Een diploma MBRT of in-service opleiding
  • Kennis van mammografie is een pré

Patiënttevredenheid en de mate van de dienstverlening hebben voor jou hoge prioriteit. Je bent communicatief zeer vaardig en bent gericht op samenwerking. Als MBB-er heb je bij ons een hoge mate van zelfstandigheid, kwaliteit staat natuurlijk voorop! Je werkt snel en nauwkeurig en kunt goed omgaan met een hoge werkdruk. Wij kunnen het waarderen dat jij als nieuwe collega enthousiast, flexibel en gedreven bent om patiënten de beste zorg te bieden. Daarnaast draai je mee met alle diensten.

Dit krijg je ervoor terug

  • Een baan in hét topklinisch opleidingsziekenhuis van Noord-Nederland
  • Salaris van maximaal € 3.468,- (36 uur, FWG 45, Cao Ziekenhuizen) en 8,33% vakantietoeslag en eindejaarsuitkering
  • Kom je met de auto? Makkelijk bereikbare werkplek én een parkeergarage naast het ziekenhuis
  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
  • Laboranten met mammografie ervaring bieden wij de optie voor een onbepaalde tijd contract bij indiensttreding. Nog geen ervaring? Dan bieden we een jaarcontract met intentie tot vast contract bij goed functioneren na een jaar
  • Een persoonlijk levensfase budget, bijvoorbeeld in te zetten voor ouderschapsverlof
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een fietsplan en personeelskorting in het bedrijfsrestaurant

Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Johan de Vries, Manager Radiologie, tel. (050) 524 6730 aanwezig t/m 4 augustus of Martijn Sijtsma (050) 524 6563 vanaf 5 augustus

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer