Nucleair Analist

Jouw rol in het team
Als analist op de afdeling Nucleaire geneeskunde word je ingezet voor de kwaliteitscontroles en de productie van radiofarmaca. Momenteel maken we onder andere Tc99m en Ga68 producten. Deze bereidingen worden gebruikt voor de diagnostiek van onze patiënten op de afdeling Nucleaire Geneeskunde.
Ook ben je betrokken bij de ontwikkeling, implementatie en validatie van analyses en productieprocessen om onze kwaliteitsstatus hoog te houden.

Verder bestaat je functie uit algemene ondersteunde taken, zoals dagelijks onderhoud van apparatuur, beheer van voorraden, het schrijven van protocollen en gerelateerde administratieve werkzaamheden.

Over het team
De afdeling Nucleaire geneeskunde is onderdeel van de afdeling Radiologie. Naast je directe collega’s werk je veel samen met de apotheker en analisten van de ziekenhuisapotheek en collega’s van de nucleaire geneeskunde.

Wij zijn een zeer innovatieve, ondernemende afdeling met ambitie en hebben de wil om te excelleren in ons vakgebied. Wij zijn een hecht team die bestaat uit enthousiaste medewerkers.

Teamquote 
Als nucleair analist is geen dag hetzelfde. Onze afdeling is altijd in beweging. Zijn er nieuwe ontwikkelingen of kansen om het werk te verbeteren dan gaan we daarmee aan de slag.

Wij vragen van jou

  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Een HLO-opleiding analytische chemie (of gelijkwaardig).
  • Opleiding stralingsdeskundigheid niveau 5, of bereid zijn deze te halen.Werkervaring binnen een soort gelijke functie is een pré.
  • Kennis en ervaring met GMP/GLP en van de Europese Farmacopee.

Verder heb jij de ambitie om een bijdrage te leveren aan het verder professionaliseren van de processen en werkzaamheden. In je werk ben je secuur en flexibel. Zelfs in de hectiek van alle dag verlies je geen detail uit het oog. Je bent een prettige zelfstandige collega die effectief kan samenwerken met alle medewerkers zowel binnen als buiten onze afdeling.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding en training.
  • Maximaal € 3.774 ,- op basis van 36 uur (FWG 50, CAO Ziekenhuizen), afhankelijk van je kennis en ervaring.
  • Een contract voor de duur van een jaar. Bevalt het van beide kanten goed dan wordtdit omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd.
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%.

Vragen?
Heb je vragen over de vacature? We komen graag met je in contact.
Marlous Remmelts, medisch nucleair werker, tel. (050) 5246549 of Jeroen Feenstra, clustermanager. tel. (050) 5246255.

Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.