Medisch maatschappelijk werker

Jouw rol in het team
Als medisch maatschappelijk werker bied je cliënten begeleiding, ondersteuning en advies bij psychosociale en emotionele problemen die samenhangen met ziekte, onderzoek, behandeling en opname. Daarnaast maak je deel uit van verschillende samenwerkingsverbanden en werk je intensief samen met onder andere artsen en verpleegkundigen.

Je bent in staat overstijgend te denken en vind het een uitdaging een positieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van het medisch maatschappelijk werk binnen ons ziekenhuis. Het Martini Ziekenhuis realiseert patiëntgerichte topklinische zorg en is onderdeel van Santeon. Hierin werken zeven topklinische ziekenhuizen open met elkaar samen met als doel de medische zorg te verbeteren door continue vernieuwing. Ook binnen ons ziekenhuis staat innovatie op het gebied van zorg voorop en vanuit jouw rol lever jij hier een belangrijke bijdrage aan. Open, betrokken en betrouwbaar zijn hierbij sleutelwoorden.

Over het team
De afdeling Medisch Maatschappelijk Werk bestaat uit vijf collega's die voor het hele ziekenhuis zorgdragen voor de juiste zorg op de juiste plaats. Naast het generalistische deel heeft elke maatschappelijk werker ook een eigen aandachtsgebied. Voor het aandachtsgebied gynaecologie & kindergeneeskunde hebben wij plek voor een nieuwe collega.

Vanuit onze afdeling is er aandacht voor de patiënten die in een vaak kwetsbare periode van hun leven de juiste zorg nodig hebben. Privacy, aandacht, professionaliteit, flexibiliteit en vriendelijkheid zijn sleutelwoorden voor onze afdeling.

Wij vragen van jou

  • een afgeronde hbo opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening/Social Work
  • enige jaren werkervaring bij voorkeur in een setting binnen de gezondheidszorg

In deze functie verwachten we van je dat je overstijgend kunt denken, kennis hebt van de sociale kaart en je je weg kunt vinden in voorzieningenland. Je werkt klantgericht, doortastend, flexibel en zelfstandig. Ook ben je snel in staat een beeld te vormen van een situatie en met de cliënt tot afspraken te komen over je contact. Dit alles terwijl de cliënt zich begrepen en erkend voelt in zijn persoon en zijn situatie.

Omdat je met veel andere gezondheidswerkers te maken hebt, is het van belang dat je in staat bent om je samenwerkingsnetwerk op te bouwen en te onderhouden. Je hebt uitstekende communicatievaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.

Dit krijg je ervoor terug

  • Als  #teammartini bieden we een informele, hartelijke werksfeer met veel aandacht voor leiderschap en talentontwikkeling
  • Salaris van maximaal € 4.391,- (op basis van 36 uur, FWG 55, Cao Ziekenhuizen)
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van beide 8,33%
  • 144 vakantie-uren én 57 PLB-uren op jaarbasis bij een fulltime dienstverband
  • Een jaarcontract met zicht op een contract voor onbepaalde tijd
  • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om vakantie-uren bij te kopen, met belastingvoordeel te sporten, een fiets te kopen en korting in het bedrijfsrestaurant
  • We zijn goed bereikbaar met het OV, de fiets en de auto. Voor je fiets hebben we overdekte fietsenstallingen met oplaadpunten. Kom je met de auto? Daarvoor hebben we een parkeergarage naast het ziekenhuis.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Bel met Bert Busz, Medisch Maatschappelijk Werker, tel nr. 050-524 5212. Hij vertelt je graag meer.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

Solliciteer