ANIOS Interne Geneeskunde

Een start als ANIOS Interne Geneeskunde is een prachtige basis om je verder te ontwikkelen.

Jouw rol in het team
In deze functie houd je je bezig met diabeteszorg in de volle breedte: zowel poliklinisch als klinisch, van reguliere tot peri-operatieve diabeteszorg met daarbij ook nog de voetenzorg in samenwerking met dermatoloog en/of vaatchirurg. Daarnaast kun je participeren in andere poliklinische werkzaamheden op het gebied van de interne geneeskunde. Je werkt alleen overdag en hoeft geen avond-, nacht- of weekenddiensten te doen. Er wordt van je verwacht dat je na een inwerkperiode de werkzaamheden zelfstandig kunt uitvoeren.

Over het team
Wij zoeken een basisarts met interesse in de interne geneeskunde, in het bijzonder de diabeteszorg, voor hoofdzakelijk poliklinische werkzaamheden binnen de vakgroep interne geneeskunde.

Je maakt deel uit van een professioneel en plezierig multidisciplinair team bestaande uit internisten, diabetes verpleegkundigen en diëtisten waarbij ook samenwerking met andere specialismen mogelijk is.

Wij vragen van jou

  • Een enthousiaste, communicatief sterke arts met een voltooide opleiding geneeskunde met belangstelling voor de interne geneeskunde en/of diabetes zorg.
  • Werkervaring is niet vereist.
  • Geldige BIG-registratie;
  • Een  enthousiaste zelfstandige werkhouding. Goed kunnen functioneren binnen een team.

Dit krijg je ervoor terug

  • Volop kansen voor opleiding, training en persoonlijke ontwikkeling
  • We bieden een dienstverband van 32-36 uur per week.
  • Een contract voor de duur voor bepaalde tijd van 1 jaar, met uitzicht op een vast dienstverband, inschaling in de cao Ziekenhuizen, FWG 65
  • Vakantietoeslag en eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Het Martini Ziekenhuis is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en met de auto

Vragen?
Voor nadere informatie over de functie kun je contact opnemen met dr. K.M. van Tol, internist-endocrinoloog te bereiken via het secretariaat Interne Geneeskunde, tel (050) 524 5870.

Overige informatie
Deze vacature wordt tegelijkertijd zowel in- als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben.
Reageren kan tot en met 19 december 2021.

Samen voor de beste zorg!
Het Martini, dat zijn wij. Wij zijn een topklinisch opleidingsziekenhuis en daar zijn we trots op. Naast brede basiszorg bieden we complexe zorg en hebben we bovenregionale expertise. We werken continu aan vernieuwing. Daarom doen we veel toegepast onderzoek en werk je bij ons in een moderne werkomgeving met de nieuwste technologieën en behandelmethoden. Maar nog belangrijker: samen zijn we een organisatie van en voor mensen. Dat zie je, proef je en ervaar je. Als patiënt én als medewerker. Welkom bij #teammartini.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.