Lift-Tex® Industrie B.V.

Lift-Tex Industrie B.V. is een internationaal opererende, innovatieve en toonaangevende producent van synthetische hijsmiddelen en gevestigd in Tolbert/Groningen. Als dynamisch bedrijf met vele jaren ervaring en een dealernetwerk in meer dan 25 landen, is Lift-Tex een belangrijke speler op de nationale en internationale markt van hijsmiddelen. Lift-Tex levert aan o.a. de windenergie- en nucleaire industrie, offshore, weg- en waterbouw, automobielindustrie, defensie, lucht- en zelfs ruimtevaart.

Dankzij de kwalitatief hoogwaardige technologische hijsstroppen, de continue productontwikkeling en de korte levertijden weten steeds meer klanten Lift-Tex te vinden. Dit doen zij inmiddels met een team van ongeveer 45 medewerkers verdeeld over de afdelingen Sales, Engineering en Operations.
Kijk voor meer informatie over Lift-Tex ook op www.lift-tex.nl en www.extreemasoftslings.com

In 2022 bestaat Lift-Tex 50 jaar!
50 jaar met vele ervaringen en ontwikkelingen, specifieke producten met bijzondere toepassingen en een mooi team. Een fantastische combinatie waar Lift-Tex heel trots op is. Ook zijn zij er heel trots op dat zij in het najaar van 2021 bij de laatste 3 finalisten van de Groninger Ondernemersprijs behoorden.

Wil jij ook onderdeel van het Lift-Tex team zijn? Kijk voor de actuele vacatures ook op https://dijkstraenvanpuffelen.nl/vacatures/lift-tex/