Vaktherapeut - Jonx Ambulant

Wie zijn wij?

Jonx, onderdeel van Lentis, biedt naast systeemgerichte kinder- en jeugdpsychiatrie tot 23 jaar ook autismezorg gedurende de gehele levensloop. De focus ligt op het bevorderen en optimaliseren van het ontwikkelingspotentieel van cliënten, gezinnen en naastbetrokkenen. De professionals van Jonx werken bij het beantwoorden van de zorgvraag graag en goed samen met alle betrokkenen in het netwerk van de cliënt.

Wie zoeken wij?

Ten behoeve van Jonx Ambulant zijn wij voor diverse locaties zo spoedig mogelijk op zoek naar een vaktherapeut (psychomotorisch therapeut) voor 32 uren per week.

Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding met de specialisatie psychomotorisch therapeut. Je hebt daarnaast kennis van psychische en psychiatrische problematiek. Enige jaren werkervaring binnen de jeugd GGZ is een pré. Tevens beschik je over goede sociale en communicatieve vaardigheden en tot slot ben je proactief, zelfstandig, enthousiast, flexibel en klantvriendelijk.

Wat houdt de functie in?

  • Het geven van psychomotorische therapie aan individuele patiënten en in groepsverband.
  • Het leveren van een bijdrage aan de diagnostiek middels het verrichten van observaties ten behoeve van het multidisciplinaire team.
  • Het opstellen, zelfstandig uitvoeren en evalueren van deelbehandelplannen en het rapporteren hierover aan de hoofdbehandelaar.
  • Het bijhouden van bijbehorende administratie en patiëntendossiers.

Wat bieden wij?

Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 55, conform de CAO GGZ. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsenplan, tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg) verzekeringen en een regeling aanvullende reiskosten.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Lotte de Voigt, teamleider algemene zaken, via 06-15876684.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 25 februari aanstaande via www.lentis.nl/vacatures. De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 7 maart aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur via 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.