GZ-psycholoog

De FACT teams van Lentis Volwassenenpsychiatrie bieden samenhangende diagnostiek, behandeling, begeleiding en concrete ondersteuning aan mensen, die door psychosociale of  psychiatrische problematiek, soms in combinatie met verslavingsproblematiek voor langere tijd kwetsbaar zijn.

Op slechts 20 minuten reisafstand van de stad Groningen zit FACT Uithuizen. Bij dit team zijn ca 230 cliënten in behandeling. Het verzorgingsgebied bestaat uit de gemeenten Bedum, Eemsmond, De Marne en Winsum.  Het multidisciplinaire team bestaat uit 13 medewerkers.

Voor FACT Noord Groningen, locatie Uithuizen zijn we op zoek naar een GZ Psycholoog voor 28-36 uur per week (77,78 – 100%) voor de duur van een jaar, met de mogelijkheid daarna voor onbepaalde tijd.

We zijn op zoek naar een enthousiaste teamspeler, die ons FACT-team gaat aanvullen.

De belangrijkste taken binnen ons team zijn: het doen van diagnostisch onderzoek, individuele behandelingen (conform de multidisciplinaire richtlijnen EPA) en supervisie geven aan de teamleden.

Daarnaast wensen we ons ook een collega, die met ons samen onze visie en de implementatie daarvan verder zal ontwikkelen. Een hart voor onze doelgroep is vanzelfsprekend een pré.

We zijn een leuk en enthousiast team, waar de cliënt en zijn herstel centraal staan. Niet alleen het psychisch herstel maar ook het herstel op gebieden als werk, wonen, relaties enz.

We zijn nog volop in ontwikkeling van onze eigen weg in de FACT-methodiek en hebben ons voor dit najaar opgegeven voor de certificering.

Functie-inhoud

  • Verrichten van intakes en (psycho)diagnostiek bij volwassenen;
  • Opstellen, evalueren en bijstellen van behandelplannen;
  • Uitvoeren van individuele behandeling en geven van psychoeducatie aan cliënten en hun naasten;
  • Verlenen van consultatie aan andere betrokken hulpverleners en begeleiders;

Functie-eisen

  • Een afgeronde opleiding tot GZ psycholoog;
  • BIG geregistreerd.


Arbeidsvoorwaarden

Het salaris is afhankelijk van uw opleiding ingedeeld in FWG 65. De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO GGZ.


Informatie

Nadere informatie is verkrijgbaar bij René Kamphuis (teamleider) of Margreet Nijburg (verpleegkundig specialist), bereikbaar via 0595-437888.

Sollicitatie

Online solliciteren is mogelijk tot en met 11 september aanstaande op www.lentis.nl .

Er wordt gelijktijdig in- en extern geworven.

Ondervindt u problemen met het online solliciteren? De helpdesk Personeelszaken helpt u graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00– 16.30 uur, tel. 050-4097007.