Verzorgende IG bij de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ)

Uitgaan van de wensen van ouderen. Dat is wat Dignis, zorg voor ouderen wil. Voor de één is dat een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Het woonzorgcomplex Heymanscentrum bestaat uit een gecombineerd verpleeghuis en een verzorgingshuis, alsmede de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend.

Voor de revalidatie afdeling Boterdiep van het Heymanscentrum zijn we op zoek naar Verzorgenden IG. De doelgroep bestaat uit cliënten met een revalidatievraag in combinatie met cognitie problematiek, onderdeel van de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). De afdeling heeft 24 bedden, waarbij de cliënten een relatief korter verblijf hebben.
Dat jij je dag in dag uit, inzet voor de cliënten is al op jouw lijf geschreven in jouw functie als Verzorgende IG. Voor deze afwisselende functie vragen we net een beetje meer. Jij bent ondernemend en ziet het als een mooie uitdaging om in jouw rol gezamenlijk een nieuw team op te bouwen. Omdat wij binnen deze afdeling in de opstartfase zitten krijg je veel ruimte om een actieve bijdrage te leveren aan de ontwikkeling hiervan! Ook ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor alle verzorgende, begeleidende en verpleegtechnische werkzaamheden.


Wat je gaat doen;

• Begeleiden en stimuleren van cliënten conform het behandelplan;

 • Uitvoeren van verpleegtechnische handelingen en controleren en verstrekken van medicatie;
 • Observeren van en rapporteren over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten;
 • Evalueren en bijstellen van het behandelplan na overleg met het multidisciplinair team en in samenspraak met de cliënt;
 • Signaleren van veranderingen en bijzonderheden in de cliëntsituatie, handelend optreden in acute- en crisissituaties en het verzorgen van de verslaglegging;
 • Beantwoorden van vragen en verstrekken van informatie aan cliënten en contactpersonen en indien nodig doorverwijzen;
 • Zorgdragen voor een veilig en rustig revalidatieklimaat;

  Wat we van jou vragen;

  • Diploma Verzorgende IG;

 • Beschikbaarheid van 24 uur per week (exacte uren stemmen we graag met jou af);
 • Startdatum in overleg, rekening houdend met jouw opzegtermijn of andere zaken;
 • Bereidheid om te werken in alle voorkomende diensten;
 • Enige kennis van en ervaring binnen de revalidatie is een pré;
 • Flexibiliteit betreft het werken op andere GRZ afdelingen;
 • Verantwoordelijkheidsgevoel en vakinhoudelijke deskundigheid
 • Goede communicatieve vaardigheden en een stevige persoonlijkheid;
 • Respect, empathische houding, flexibiliteit en creativiteit;

Waarom jij ons zoekt

Dignis Zorg(t) met aandacht voor haar cliënten, maar ook voor jou. Daarom krijg je bij ons een salaris conform CAO VVT in schaal 35. Op zoek naar vastigheid? Dat gaan we regelen. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst van 1 jaar.
Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,33%, deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.


Werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling?

Geen probleem. Dignis wil net als jij, dat jij de beste versie van jezelf bent. Daarom bieden wij diverse doorgroeimogelijkheden, d.m.v. cursussen en opleidingen.Verder biedt Dignis jou de mogelijkheid om financieel voordeliger door het leven te gaan. Hierbij kun je denken aan een fietsplan, goedkoop fitness abonnement, korting bij (zorg)verzekeringen of voordelen voor het aanschaffen van een telefoon, laptop of tablet.
Op een actieve manier in contact zijn met jouw collega's? Via Lentis Leefstijl kun je onder andere samen met collega's sporten, workshops volgen of een 'health-check' laten doen;


Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 – 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR-assistent via tel.: 050-4097051.Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Meer over Heymanscentrum

In bovengenoemde functie ben je werkzaam bij het woon-zorgcomplex Heymanscentrum, onderdeel van Dignis. Deze bestaat uit een gecombineerd verpleeghuis en een verzorgingshuis, alsmede de woonflat voor ouderen Hoogheem (in de stad Groningen). Binnen het centrum wordt voortdurend gestreefd naar een optimale zorg- en dienstverlening voor ouderen, innovatie van ouderenzorg, het bieden van een prettige werkomgeving en samenwerking met andere organisaties. Het Heymanscentrum bestaat uit diverse afdelingen, waar verzorgingshuiszorg, verpleeghuiszorg en somatische zorg wordt verleend

Wie is Dignis?

Dignis zet zich in voor de kwaliteit van zorg en leven voor kwetsbare ouderen, of ze nu somatische, psychiatrische of psychogeriatrische klachten hebben. Wij ondersteunen cliënten zolang mogelijk thuis. En als dit niet meer kan, zetten we onze zorg en ondersteuning voort in diverse kleinschalige woonvormen in Groningen en Drenthe. Onze missie? Voor kwetsbare ouderen iedere dag wat mooier maken. Daarom willen we de beste zijn in belevingsgerichte zorg. Voor de één is de wens een fijn huis en lekker eten, voor de ander is dat zorg aan huis en voor nog weer een ander is dat verzorging en verpleging. Dignis heeft de specialisten in huis om op uiteenlopende wensen van ouderen in te gaan. In onze kijk op zorg staan respect, zorgzaamheid, huiselijkheid en beleving van onze bewoners hoog in het vaandel. Wij zoeken medewerkers die hieraan samen met ons vorm kunnen geven. Dignis is onderdeel van Lentis.


Reageer op deze vacature