Psycholoog - orthopedagoog - Jonx Genderpoli


De Genderpoli van Jonx biedt specialistische diagnostiek en behandeling aan jeugdigen tot 23 jaar met vragen en twijfel over hun genderidentiteit en/ of genderdysforie vanuit een systeemgerichte benadering. We hebben zorg en aandacht voor de algehele ontwikkeling van de jeugdige en bieden tevens behandeling voor eventuele co-morbide problematiek.
Voor de medische genderzorg werken we samen met het Kennis- en Zorgcentrum voor genderdysforie van het AUmc te Amsterdam, het Radboudumc Expertisecentrum Geslacht & Gender te Nijmegen en het Genderteam van het UMCG te Groningen.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een psycholoog / orthopedagoog voor 28-32 uur per week.

Je vindt het een uitdaging om binnen een multidisciplinair team samen met jongeren en ouders vragen rondom genderidentiteitsontwikkeling te verhelderen en hiervoor passende behandeling te bieden. Je beschikt over een grote mate van zelfstandigheid gecombineerd met een collegiale en clientgerichte instelling. Je staat voor hulp die aansluit bij de eigen kracht van kinderen/-jeugdigen en hun gezinnen. Je hebt de attitude en de ervaring om in ketens van zorg jouw expertise in te brengen en beschikt over het vermogen effectief te communiceren met onze verwijzers en samenwerkingspartners.

Je hebt een afgeronde opleiding tot basispsycholoog inclusief aantekening psychodiagnostiek of master orthopedagogiek met aantekening diagnostiek. Een VOG verklaring, inschrijving in het SKJ register en ervaring binnen het werkveld kinder- en jeugdpsychiatrie zijn vereist. Daarnaast heb je zeer goede contactuele vaardigheden en een pro-actieve en enthousiaste instelling. Tot slot heb je uitstekende mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden.


Wat houdt de functie in?

 • Het verrichten van intakes en adviesgesprekken samen met een regiebehandelaar;
 • Het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek;
 • Opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen;
 • Participeren in een multidisciplinair behandelteam;
 • Actieve bijdrage leveren aan innovatie, de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma genderdysforie en de Genderpoli;
 • Samenwerken met behandelaren van het Kennis- en Zorgcentrum voor genderdysforie van het VUmc en het Genderteam van het UMCG;
 • Samenwerken met gemeentelijke jeugdconsulenten, onderwijs en andere ketenpartners.

Wat bieden wij?

Je werkzaamheden als psycholoog / orthopedagoog binnen ons team vraagt veel flexibiliteit en vakinhoudelijke deskundigheid. Dat waarderen wij zeer. Wij vinden het bij Lentis belangrijk dat onze medewerkers ruimte krijgen voor eigen ontwikkeling en ambities. Hierover gaan wij graag met je in gesprek.
Dat vullen we aan met:

 • Een salaris dat is ingedeeld in FWG-functiegroep 60 conform de cao GGZ;
 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan; opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Aan het einde van het jaar krijg je bij ons een eindejaarsuitkering van 8,3%, deze kun je ook gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • De mogelijkheid tot het volgen van online trainingen en cursussen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis Leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor de duur van 7 maanden, mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie. Bij gebleken geschiktheid zal een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd worden aangeboden.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.
Zelfs bij lichte belangstelling mag je bellen, wij beantwoorden graag je vragen. Je kunt contact opnemen met Lotte de Voigt (teamleider algemene zaken locatie Groningen en Stadskanaal) via 06-15876684.

Geinteresseerd?

Je kunt tot en met zondag 20 juni a.s. reageren op deze vacature.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13:00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl of bellen naar de desbetreffende HR assistent via tel.: 050-4097072.


Reageer op deze vacature