Verpleegkundig specialist polikliniek en KDB


Dit ga je doen als Verpleegkundig Specialist bij de Polikliniek en Kortdurende deeltijdbehandeling Delfzijl

Wij vragen iemand die klantgericht is en samenwerking zowel intern als extern van groot belang vind. Je werkt resultaatgericht en bent doortastend. Je bent niet bang om deel te nemen in een dynamisch team en je kan je aanpassen aan de veranderende GGZ. Ook vind je humor en een lach belangrijk in je werk.

Je werkzaamheden als verpleegkundig specialist bij de polikliniek en KDB Delfzijl zullen bestaan uit:

 • Intake en het opstellen van behandelplannen en in multidisciplinair teamverband bijdragen aan het opstellen / vaststellen van behandelplannen, het evalueren en zonodig bijstellen daarvan;
 • Verrichten van crisisinterventies en bemiddelen bij opnames en verwijzingen;
 • Leveren van een bijdrage aan de medicamenteuze therapie, zoals het verzamelen van gegevens, signaleren van bijzonderheden, psycho-educatie;
 • Samen met de psychiater en collega Verpleegkundig Specialist uitvoering geven aan de medisch psychiatrische behandeling van clienten;
 • Werken als regie behandelaar en daarin samenwerken met co behandelaren;
 • Uitvoeren van behandelingen zoals in het Multi Disciplinair Overleg zijn vastgesteld;
 • Afstemmen en eindverantwoordelijk van behandelactiviteiten met medebehandelaars;
 • Verrichten van registratie, rapportage en dossiervorming;
 • Participatie 24-uursdienst Lentis

Ben jij de Verpleegkundig Specialist die wij zoeken?

Voor het ambulante team specialistische GGZ vanuit de polikliniek Delfzijl en KDB zijn wij op zoek naar een verpleegkundig specialist voor 28 tot 36 uren per week.

Je bent verpleegkundig opgeleid, aangevuld met de opleiding tot verpleegkundig specialist GGZ en bent als zodanig BIG geregistreerd. Je kunt goed in teamverband werken maar ook het zelfstandig werken gaat je goed af. Daarnaast ben je flexibel, stress bestendig en enthousiast..


Wij hebben veel te bieden

Je standplaats wordt Delfzijl waar je 28 tot 32 uur per week gaat werken. Het salaris is voor jou als Verpleegkundig Specialist ingedeeld in FWG 65 van de CAO GGZ. De overige arbeidsvoorwaarden zijn overeenkomstig de CAO GGZ. Het betreft een dienstverband voor onbepaalde tijd, mits je aan de opleidingseisen en competenties voldoet. En verder:

 • Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Naast een breed scala aan opleidingsmogelijkheden kun je denken aan: tablet-/laptop-regeling, fitness abonnement, fietsplan, korting bij (zorg)verzekeringen;
 • Een aantrekkelijk pensioenfonds;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering, die je ook kunt gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen;
 • Deelname aan activiteiten, projecten en opleidingen vanuit Lentis leefstijl;
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Ten behoeve van de accreditatie is jaarlijks een persoonlijk budget beschikbaar van € 3.118,- naar rato van het dienstverband.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Je bent welkom!

Wij bieden jou een baan met afwisseling, mogelijkheden voor kennisdeling en de ruimte om jezelf te ontplooien. Daarnaast kom je te werken in een hecht en betrokken team.

Bij belangstelling mag je bellen. Wij beantwoorden graag je vragen. We nodigen je uit een dag mee te lopen en zelf te ervaren hoe het bij ons is. Je kunt contact opnemen met Roelf Schoenmaker, teamleider algemene zaken bereikbaar via telefoonnummer 0596 - 649191 of 06-13361784.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 13.00 uur, tel. 050 - 409 7007. Buiten deze werktijden kun je mailen naar hrservice@lentis.nl.


Reageer op deze vacature