Psycholoog / Orthopedagoog

De WWA is een afdeling voor Volwassenen met een Autisme Spectrum Stoornis die er Wonen en of Werken. We zijn een specialistische voorziening die, gehuisvest in Zuidlaren, werkzaam is ten behoeve van de drie noordelijke provincies. De WWA werkt nauw samen met het Autisme Team Noord-Nederland. De voorziening bestaat uit 35 plaatsen, verdeeld over vijf woningen met studio's, een appartementencomplex, een ontmoetingsruimte en een aantal werkplaatsen. Daarnaast is er sprake van deeltijd dagbesteding.

Wie zoeken wij?

Voor de WWA in Zuidlaren zoeken wij een psycholoog / orthopedagoog voor gemiddeld 24 uren per week.

Heb je:

 • een master psychologie/orthopedagogiek
 • een basisaantekening psychodiagnostiek
 • affiniteit met ASS
 • goede contactuele vaardigheden
 • een pro-actieve inslag

Dan nodigen we je van harte uit om bij ons te solliciteren.


Wat houdt de functie in?

 • Het verrichten van psychodiagnostisch onderzoek.
 • Begeleiden van klinisch werkende teams.
 • Het opstellen, uitvoeren en evalueren van behandelplannen
 • Cliënten behandelen in een systeemgericht cognitief gedragstherapeutisch kader.
 • Actief bijdragen aan vernieuwing, de verdere ontwikkeling van het zorgprogramma en de afdeling.
 • Onderwijs verzorgen op verschillende niveaus en binnen verschillende opleidingen.
 • Bijdragen aan wetenschappelijk onderzoek.

Wat bieden wij?

Werken in een actief, ontwikkelgericht en multidisciplinair behandelteam bestaand uit een psychiater, een Gezondheidszorgpsycholoog, agogisch begeleiders en verpleegkundigen. Bij kunnen dragen aan de kwaliteit van leven bij complexe zorgvragen van een uitdagende doelgroep.

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor in elk geval de duur van een jaar met uitzicht op een overeenkomst voor onbepaalde tijd. Het salaris is ingedeeld in FWG-functiegroep 60 conform de cao GGZ.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan - tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen - en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Maicel Brinkman (teamleider algemene zaken) via het telefoonnummer 06-21650671.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 26 januari aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De Helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09:00 - 13:00 uur via 050 - 4097007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.


Reageer op deze vacature