Verzorgende IG / Verpleegkundige - Veldspaat

De Veldspaat bestaat uit een verzorgingshuis en een beschermde woonvorm.

Wie zoeken wij?

Wij zijn, ten behoeve van De Veldspaat te Groningen, op zoek naar een enthousiaste verzorgende IG of Verpleegkundige voor 24 uur per week. De Veldspaat is een woonzorgcentrum die bestaat uit een zorg in huis team en een beschermde woonvorm.  Voor het zorg in huis team zoeken wij nu een nieuwe collega. Het zorg in huis team maakt een transitie mee van zorg zonder behandeling, naar zorg met behandeling. Durf jij deze uitdaging aan?

 • Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG of heb je een MBO-V diploma, met big registratie. 
 • Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie.
 • Je hebt affiniteit met ouderen met een somatische aandoening en een lichte dementieel beeld.
 • Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit.
 • Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk.
 • Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega?s, ook van andere disciplines.
 • Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk.
 • Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.

Wat houdt de functie in?

 • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
 • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
 • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
 • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan.
 • Werken in wisselende diensten (dag, avond en nacht)
 • Je kunt zowel in teamverband als goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij?


We bieden een baan binnen een organisatie in ontwikkeling, waarbij er intern diverse doorgroeimogelijkheden zijn. Je verdient conform functiegroep 35 (verzorgende IG) of FWG 45 (verpleegkundige) van de cao Verpleeg, Verzorging en Thuiszorg, afhankelijk van je ervaring.   Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan ? tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen ? en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. 

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Renske van Domburg, locatiemanager, via tel.: 06-46207566.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 28 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.


Reageer op deze vacature