Verzorgende / verpleegkundige Zorg thuis Annen

Dignis Zorg Thuis+ werkt in kleine, herkenbare teams met voor de cliënt vertrouwde mensen. Elk team bestaat uit ervaren verzorgenden IG, Eerst verantwoordelijk verzorgenden (EVV-ers) en een wijkverpleegkundige. We werken nauw samen met de huisartsen, hulpverleners in de 1e lijn en hulpverleners binnen Lentis (o.a. Ouderenpsychiatrie, team290).

Wie zoeken wij?

Voor ons team Zorg thuis Annen zijn we op zoek naar Verzorgende IG en Verpleegkundigen, oproepkracht en/of uren in overleg.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG of verpleegkundige met BIG registratie. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op de eigen werk, Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Wat houdt de functie in?

  • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
  • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
  • Waar dat nodig is, geef je zorg en behandeling, hierbij volg je het zorg/ leefplan dat voor elke cliënt is opgesteld.
  • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van de cliënten.
  • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handelingen conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/ leefplan

Wat bieden wij?

Een uitdagende functie waarbij je mede vorm kunt geven aan onze afdeling Zorg Thuis Annen.

Dit betekent een boeiende en dynamische baan in ontwikkeling met ruimte voor vindingrijkheid. Dignis Lentis is een interessante werkgever volop in beweging en met goede arbeidsvoorwaarden. Het salaris is, voor de verzorgende functie, ingedeeld in FWG functiegroep 35, de verpleegkundige is ingedeeld in FWG functiegroep 45 conform de cao VVT. De arbeidsvoorwaarden zijn eveneens overeenkomstig de cao VVT.

Daarnaast bieden wij jou een uitgebreid pakket met secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk bijvoorbeeld aan het fietsenplan ? tegen een scherp tarief een fiets aanschaffen met fiscale voordelen ? en de mogelijkheid om een goedkoop fitnessabonnement af te sluiten. Ook zijn er fiscale voordelen voor het aanschaffen van een mobiele telefoon, tablet of een laptop, een fitnessabonnement en krijg jij de mogelijkheid om korting te ontvangen bij (zorg) verzekeringen. Tevens biedt Lentis de mogelijkheid om deel te nemen aan aanvullende arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Aan het einde van het jaar krijg jij bij Lentis tevens een eindejaarsuitkering. Deze kun je desgewenst gebruiken om de cao-vergoeding voor woon-werkverkeer te verhogen.

Het betreft een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Liselotte Ploeger, zorgmanager, te bereiken via l.ploeger@lentis.nl.

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met 28 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren?

De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 - 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.

Er kunnen referenties opgevraagd worden

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Reageer op deze vacature