Verzorgenden IG - de Veldspaat

De Veldspaat bestaat uit een verzorgingshuis en een beschermde woonvorm.

Wie zoeken wij?

Wij zijn, ten behoeve van De Veldspaat te Groningen, op zoek naar meerdere enthousiaste verzorgenden IG voor diverse dienstverbanden. De Veldspaat is een woonzorgcentrum die bestaat uit een zorg in huis team en een beschermde woonvorm. Voor beschermd wonen team zoeken wij nu nieuwe collega's.

Hiervoor ben je een gediplomeerd verzorgende IG. Je voelt je betrokken bij onze oudere cliënten en de organisatie. Je hebt affiniteit met ouderen met een somatische aandoening en een lichte dementieel beeld. Je haalt voldoening uit je werk en draagt dit uit. Daarnaast ben je flexibel, heb je een klantgerichte houding en neem je regie op je eigen werk. Je neemt de ruimte om verbeteringen in het werk uit te proberen binnen de kaders van professioneel werken en werkt effectief samen met collega's, ook van andere disciplines. Communicatie en samenwerking met mantelzorgers en familie vind je erg belangrijk. Ook vind je het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen in je vakgebied, hiervoor mag je onder andere gebruik maken van Lentis Leren, een e-learning programma.


Wat houdt de functie in?

  • De persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding van onze cliënten is je hoofdtaak.
  • Wij willen onze cliënten hun eigen leven laten inrichten in de stijl die past bij hen zelf, en als dat niet lukt, met behulp van familie en bekenden.
  • Je observeert en rapporteert over de lichamelijke en psychische toestand van cliënten.
  • Daarnaast verricht je verpleegtechnische handeling conform het BIG beleid en controleer en verstrek je medicatie conform het zorg/leefplan.
  • Werken in wisselende diensten (dag, avond en nacht)
  • Je kunt zowel in teamverband als goed zelfstandig werken.

Wat bieden wij?

We bieden een baan binnen een organisatie in ontwikkeling, waarbij er intern diverse doorgroeimogelijkheden zijn. Je verdient conform functiegroep 35 van de cao Verpleeg, Verzorging en Thuiszorg, afhankelijk van je ervaring. Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals het fietsplan, tablet-/laptop-regeling, fitnessabonnement, pensioenfonds, eindejaarsuitkering, korting bij (zorg)verzekeringen, een regeling aanvullende reiskosten en inschrijving in het kwaliteitsregister V&V. Het betreffen arbeidsovereenkomsten voor onbepaalde tijd mits je voldoet aan alle functie-eisen en competenties voor de functie.

Vragen? Bel ons en wij vertellen je graag meer.

Nadere informatie is verkrijgbaar bij Astrid Scheffer, locatiemanager, via tel.: 06-21377901 of e-mail: am.scheffer@lentis.nl

Geïnteresseerd?

Online solliciteren is mogelijk tot en met zondag 28 april aanstaande.

Ondervind je problemen met het online solliciteren? De helpdesk HR helpt je graag verder op weg en is bereikbaar op werkdagen van 09.00 ? 16.30 uur, tel. 050 - 409 7007.

Voor deze vacature wordt zowel in als extern geworven waarbij de interne kandidaat bij gelijke geschiktheid voorrang geniet.

Voor deze vacature kunnen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Reageer op deze vacature