KWD

KWD’ers zijn specialisten op het gebied van project-, programma- en agile management. Wij opereren op het snijvlak van business en ICT. We managen verandering met een stevige impact op de business en een forse ICT-component. Onze projectmanagers zijn geselecteerd op hun pragmatische, ondernemende en resultaatgerichte instelling en bewezen successen.

Managen van resultaten: een vak, óns vak

KWD’ers hebben ruime ervaring in project-, programma- en/of agile management. Zij hebben ervaring opgedaan in diverse branches in het bedrijfsleven én bij de overheid. Door hun ervaring en instelling creëren KWD’ers in een organisatie de beweging die nodig is om resultaten te boeken. KWD’ers dringen snel door tot de oorzaken achter de problemen en lossen die dan stapsgewijs en pragmatisch op. Zo worden projecten op het snijvlak van business en ICT succesvol afgerond.
Projectenwerk is mensenwerk. Het gaat er dus om hoe de projectmanager het verschil maakt door wie hij is en wat hij doet. Wij kijken waar de kwaliteiten van onze mensen zitten en hoe we die verder kunnen versterken, in het belang van onze klanten, en natuurlijk ook van onze mensen zelf. We helpen ze te excelleren in mooie uitdagende projecten. Want medewerkers staan centraal bij KWD.