Superintendent Aangesloten Eigenaren

In verband met de uitbreiding van de werkzaamheden, zoeken wij voor de afdeling Relatiebeheer Aangesloten Eigenaren een fulltime (40 uur):

                   SUPERINTENDENT AANGESLOTEN EIGENAREN

Ben je op zoek naar een uitdagende functie, waar technisch inzicht en management vaardigheden samen komen in een internationale organisatie? Voel jij je prettig in een werkomgeving waar je veel vrijheid en verantwoordelijkheid hebt om invulling te geven aan jouw bijdrage aan onze organisatie doelen? Dan is dit de perfecte baan voor jou!

Kernactiviteiten

De afdeling Relatiebeheer ondersteunt de bij Wagenborg aangesloten eigenaren en is eindverantwoordelijk manager voor circa vijftien schepen. Het management van deze vijftien schepen is gedelegeerd aan een toegewijd kapitein-manager. Je bent als Superintendent verantwoordelijk voor technische ondersteuning van- en toezicht op de schepen waarvoor de afdeling Relatiebeheer de eindverantwoordelijk manager is.

Je bezoekt regelmatig de schepen waarvoor jij verantwoordelijk bent. Je stelt in samenspraak met de (kapitein-)manager budgetten op voor onderhoud per schip. Je begeleidt, tezamen met de kapitein-manager, voorkomende dockingen en reparaties. De kapitein manager dient zich tot jou te wenden voor de goedkeuring van onderhoud en uitgaven. Je bent vraagbaak voor allerhande technische en eventueel nautische issues die aan boord van deze schepen kunnen spelen. Je wordt geacht kennis te hebben van crewing gerelateerde kwesties en van inhoud en voorwaarden van benodigde verzekeringen.

Daarnaast kan je ook door bij Wagenborg aangesloten eigenaren voor technische ondersteuning geraadpleegd worden.

Als Superintendent moet je snel kunnen reageren op veranderende situaties. Je moet dat thuis goed regelen, maar het geeft ook een hoop zelfstandigheid. Omdat je werkt met zeevarenden en managers van verschillende nationaliteiten moet je in staat zijn je ideeën, feiten en meningen in begrijpelijke taal duidelijk te maken.

Competenties

Naast de kerncompetenties van Koninklijke Wagenborg, oplossingsgericht, samenwerken en veilig werken, vragen wij de volgende competenties: besluitvaardig, flexibel, communiceren en kostenbewust.

Kennis- en ervaringsvereisten

  • Afgeronde Maritieme HBO opleiding;
  • Ervaring als scheepswerktuigkundige of in andere officiers-functies aan boord van een schip;
  • goede beheersing van Engels in woord en geschrift;
  • goed improvisatievermogen en een hoge mate van zelfstandigheid;
  • uitstekende sociale vaardigheden;
  • flexibele instelling en stressbestendig. 

Wij bieden

  • Salariëring volgens functieschaal;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Een prettige werkomgeving;
  • Studiefaciliteiten gericht op persoonlijke ontplooiing.

Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met:

Drs. K.J. Boorsma, Directeur Relatiebeheer (0596 – 636 296) of met dhr. R. Tuil, Nautisch Relatiebeheer (0596 - 636 305).

Solliciteren?

Klik hier om te solliciteren.