Senior Business Analyst

Wij zoeken een enthousiaste Business Analyst voor ons BRIDGE-project bij Wagenborg Shipping. Met BRIDGE streven we naar het stroomlijnen en innoveren van onze belangrijkste operationele processen. We ontwikkelen hiervoor nieuwe ERP-software op basis van low code, die onze collega's optimaal ondersteunt in hun werk.

Ben jij een ervaren professional met bewezen ervaring in het analyseren, verbeteren en implementeren van complexe bedrijfsprocessen en IT-oplossingen, specifiek gericht op procurement? En weet je anderen te inspireren en te begeleiden in uitdagende projecten? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Als Senior Business Analyst ga je verder dan alleen het gedetailleerd in kaart brengen van processen binnen Wagenborg Shipping. Je brengt jouw ervaring en kennis in om de huidige procurement processen te evalueren en te optimaliseren, samen met (vertegenwoordigers van) de eindgebruikers. Je bent in staat om complexe vraagstukken te doorgronden en creatieve oplossingen aan te dragen die waarde toevoegen aan onze organisatie.

In deze rol speel je een belangrijke rol bij het bepalen van de benodigde functionaliteiten voor procurement en het ontwerpen van innovatieve oplossingen op dit gebied. Je zult nauw samenwerken met het Business Team, Development Teams en andere stakeholders om de Procurement module van BRIDGE op te leveren en uit te rollen binnen de organisatie.

Als Senior Business Analyst communiceer je proactief met alle lagen van de organisatie. Je bent je ervan bewust dat het succes van het project afhangt van de factor mens; als je collega’s succesvol gebruikmaken van de processen en applicatie is jouw werk geslaagd. Daarnaast help je jouw collega’s uit het projectteam met jouw kennis en ervaring in hun professionele groei.

Wat verwachten we van je?

  • Je hebt een afgeronde HBO- of WO-opleiding in de richting van Logistiek, Supply Chain, Maritiem, Bedrijfskunde of vergelijkbaar.
  • Relevante werkervaring als Business Analyst, met aantoonbare expertise in procurement.
  • Een bewezen staat van dienst in het analyseren, verbeteren en implementeren van complexe bedrijfsprocessen en IT-oplossingen.
  • Sterke analytische vaardigheden en de capaciteit om strategische doelstellingen te vertalen naar operationele acties.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden, met het vermogen om effectief te communiceren met diverse belanghebbenden op alle niveaus.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Een uitdagende en afwisselende baan in een internationale werkomgeving.Veel vrijheid en zelfstandigheid om jouw expertise en ideeën in de praktijk te brengen.
  • Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder deels vergoeden van een sportabonnement.
  • Kansen voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, met mogelijkheden om binnen de functie door te groeien.
  • Mogelijkheden om junior teamleden te begeleiden.

Interesse?

Stuur je sollicitatie met CV per mail naar work@wagenborg.com. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Arie Versluis, via arie.versluis@wagenborg.com of bel 06-5359 8544.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Wij kijken uit naar jouw sollicitatie en hopen jou binnen ons team te verwelkomen voor een succesvolle toekomst bij Wagenborg!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.