Verzorgende IG

Verzorgende IG, 32 uur per week

Binnen locatie Anholt verblijven cliënten met somatische klachten. Naast geriatrische revalidatiezorg wordt ook chronische langdurige zorg geboden. Herstel en zelfstandigheid van de cliënt zijn belangrijk op de Geriatrische Revalidatie Zorg (GRZ) afdeling in Anholt.

Met geriatrische revalidatiezorg worden mensen geholpen om te werken aan hun herstel en daarmee aan hun zelfstandigheid. De focus van het multidisciplinaire team, onder leiding van een specialist ouderengeneeskunde ligt op veerkracht, op mogelijkheden en op wensen van de cliënt. Elk teamlid bereidt vanuit zijn expertise en samen met de cliënt en de collega's een goede overgang van de cliënt naar huis voor, waar deze verder kan werken aan zijn/haar herstel. Het revalidatieplan is niet alleen gericht op therapieën, maar ook gericht op dagelijkse handelingen. Die manier van kijken en werken doet een beroep op creativiteit en organisatievermogen. Er heerst een fijne collegiale sfeer en je zult merken dat het samen ontwikkelen inspirerend is.

Wat ga je doen?

In de eerste plaats help je mensen met dagelijkse persoonlijke verzorging. Wassen, aankleden, medicijnen toedienen en lichte verpleegtechnische handelingen. Je kijkt daarbij altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Je verleent de zorg conform de afspraken uit het zorgplan. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: familieleden, bekenden, je collega's en andere zorgprofessionals. Je zorgt ervoor dat het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk is. Tot slot werk je alle voorkomende diensten, afhankelijk van de zorgvraag.

Wat neem je mee?

 • hebt minimaal een diploma als verzorgende op niveau 3, aangevuld met IG;
 • je hebt ervaring met het digitaal verwerken van cliëntgegevens;
 • ervaring of affiniteit met geriatrische revalidatiezorg is een pré;
 • je bent flexibel, stressbestendig en kunt relativeren;
 • je kunt zelfstandig maar ook in teamverband werken.

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Wil je meer weten?

Bel dan gerust met Margreeth van der Beek (Zorgmanager GRZ), telefoonnummer: 06 10 55 88 50.

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.