Verpleegkundige, Anholt

Binnen locatie Anholt verblijven cliënten met somatische klachten. Naast geriatrische revalidatiezorg wordt ook chronische langdurige zorg geboden. Hierbij komt de nadruk steeds meer te liggen op wonen en welzijn. Binnen de teams is een ontwikkeling gaande waarbij de centrale vraag is wat het voor een cliënt betekent om binnen Anholt te wonen. Hierbij wordt eigen regie gestimuleerd en staat de cliënt centraal. Uiteraard hoort hierbij ook dat medewerkers zich de vraag stellen wat zij kunnen doen om cliënten daarin te stimuleren.

Voor de afdeling somatische zorg (met behandeling) zoeken wij een enthousiaste en inspirerende Verpleegkundige, Het aantal uren is bespreekbaar maar minimaal 20 uur per week.

Wat ga je doen?

In de eerste plaats help je mensen met een (complexe) somatische hulpvraag bij de verpleegtechnische zorg die ze nodig hebben. Indien nodig ondersteun je ze ook bij hun dagelijkse persoonlijke verzorging. Je kijkt daarbij altijd wat mensen zelf willen en kunnen. Daarnaast stel je in overleg met de cliënt en diens familie het zorgleefplan op. Je hebt daarbij scherp voor ogen dat de kwaliteit van zorg en het zorgbeleid nageleefd worden. Daarbij stem je af met de cliënt en iedereen daaromheen: o.a. de behandeldienst, de sociale kring van de cliënt en je collegas. Samen maken jullie het leven voor je cliënt zo aangenaam mogelijk.

Wie ben jij?

Allereerst: een fijn persoon die oog heeft voor waar de wensen en behoeften van de cliënten liggen. We zoeken een doortastende en innovatieve verpleegkundige, die zich verder wil ontwikkelen op het gebied van meervoudige complexe somatische vraagstukken. Iemand die collegiaal is, mensen weet te enthousiasmeren en die goed kan organiseren. Iemand die durft te zeggen wanneer er iets beter kan en daar ideeën over heeft. Verdere belangrijke eisen voor ons zijn:

  • Het beschikken over een verpleegkundige opleiding niveau 4;
  • BIG-geregistreerd zijn;
  • Bereidheid om alle diensten te draaien;

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei. Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

  • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
  • Mogelijkheden om met korting te sporten;
  • De mogelijkheid om verlof te sparen;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Onregelmatigheidstoeslag (tot 60%).

Het overleggen van een Verklaring omtrent Gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Wil je meer weten?

Als je meer wil weten over de vacature dan kan je contact opnemen met Greetje Siegers, zorgmanager telefoonnummer: 06 57082211

Wil je meer weten over het sollicitatieproces dan kan je mailen naar recruitment@interzorg.nl

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.