Medewerkers Flexpoule INNService

Interzorg ondersteunt mensen hun eigen leven voort te zetten. Met dagelijkse en specialistische zorg in Noord- en Midden-Drenthe. Regelmatig gaan wij in gesprek met elkaar: cliënt, mantelzorger en zorgverlener. We zijn altijd eerst mens, we leren elkaar kennen, we spreken verwachtingen uit, zoeken naar mogelijkheden en willen weten of we het goed doen. Zodat cliënten zich thuis voelen, vertrouwd en veilig zijn in hun eigen huis.

INNService, de interne facilitaire organisatie, ondersteunt en versterkt de zorgverlening en verzorgt de huisvesting, logistiek, restauratieve voorzieningen en ICT. Schoonmaak van de cliënt appartementen, zorgafdeling en centrale ruimtes is een belangrijk onderdeel van de dienstverlening. Elke locatie heeft een eigen restaurant waar de warme maaltijd voor zowel bewoners van Interzorg als ook de aanleunwoningen wordt geserveerd. Het gastvrije ontvangst wordt op locatie verzorgd door een gastvrouw die oog en oor heeft voor zowel de bewoner als ook voor familie en gasten van de locatie. In het Servicecentrum in Assen doen we in onze professionele, eigen wasserij, de was voor de bewoners en bereiden we in de grootkeuken dagelijks een heerlijke maaltijd voor zon 800 gasten in de 9 locaties. INNService is altijd in beweging en is vooruitstrevend om nieuwe ideeën en technologieën in praktijk te brengen.

Word jij onze nieuwe collega van de Flexpoule?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's binnen INNService. Onze flexpoule is de springplank naar een vaste baan binnen INNService. De gehele planning voor alle locaties en het Serivcecentrum wordt vanuit het INNService roosterteam gedaan; hierdoor weten we altijd waar nog mogelijkheden zijn voor flexmedewerkers om te kunnen werken. Op deze manier kunnen we aan beide kanten kijken of het bevalt en welke werkzaamheden of locatie je voorkeur heeft. En komt er dan een vacature voor een geschikte functie; als interne kandidaat heb je in dit geval voorrang op externe kandidaten.

Basis functie eisen:

 • Je kan zelfstandig werken volgens vastgestelde werkprocessen en methodes
 • Je beheerst de Nederlandse taal in basis, mondeling en schriftelijk
 • Professionele facilitaire ervaring is een pre
 • Je bent vriendelijk, hulpvaardig en hebt een dienstverlenende houding
 • Je kan goed met collegas samenwerken
 • Je doet je werk ordelijk, netjes en volgens hygiëne-richtlijnen

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Meer informatie?

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Greetje Koopman(Teamleider INNService Flexpool) telefoonnummer: 06 16115291

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.