Medewerkers Flexpool INNService

INNService

Is de facilitaire organisatie van Interzorg. Deze afdeling ondersteunt en versterkt de dienstverlening aan cliënten en verzorgt de huisvesting, logistiek, restauratieve voorzieningen en ICT. Hier vallen ook de schoonmaak van de appartementen, zorgafdeling en centrale ruimtes onder. Iedere locatie van Interzorg heeft een eigen restaurant waar de warme maaltijd voor zowel cliënten van Interzorg als ook de aanleunwoningen wordt geserveerd. De gastvrije ontvangst wordt op locatie verzorgd door een gastvrouw die oog en oor heeft voor zowel de cliënt als ook voor familie en gasten van de locatie. In het Servicecentrum in Assen verzorgen we in onze professionele, eigen wasserij, de was voor de cliënten en bereiden we in de grootkeuken dagelijks een heerlijke maaltijd voor zon 800 gasten in de 9 locaties. INNService is altijd in beweging en is vooruitstrevend om nieuwe ideeën en technologieën in praktijk te brengen.

Word jij onze nieuwe collega van de Flexpool?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe collega's voor INNService. Onze Flexpool is de springplank naar een vaste baan binnen INNService. De gehele planning voor alle locaties en het Servicecentrum wordt vanuit het INNService roosterteam gedaan; hierdoor weten we altijd waar nog mogelijkheden zijn voor flexmedewerkers om te kunnen werken. Op deze manier kunnen we aan beide kanten kijken of het bevalt en welke werkzaamheden of locatie je voorkeur heeft. En komt er dan een vacature voor een geschikte functie; als interne kandidaat heb je in dit geval voorrang op externe kandidaten.

Medewerker huishouding: Schoonmaakwerkzaamheden in een locatie als ook in appartementen van onze cliënten. We werken met werktaakkaarten waar precies op staat wat je moet doen. Uiteraard wordt je eerst ingewerkt door onze vaste collegas. Je werkt samen met een groep(je) medewerkers huishouding onder leiding van de voorvrouw.

Medewerker restaurant: Bij voorkeur heb je al werkervaring in de horeca of catering. Je werkt zelfstandig het restaurant van een locatie en je verzorgt s middags de warme maaltijd in het restaurant voor de cliënten. Ook het klaarzetten, opruimen en afwassen horen erbij.

Gastvrouw: Voor deze functie is ervaring als gastvrouw een pré (voornamelijk in de horeca). Je bent de spil van een gastvrije ontvangst en zorgt ervoor dat cliënten en bezoekers zich gezien en gehoord voelen.

Medewerker wasserij in Servicecentrum in Assen: Je bent bezig met alle voorkomende werkzaamheden in de wasserij van Interzorg zoals het sorteren van vuile was, vullen van de wasmachines, ophangen en vouwen van was, klaarzetten van schone was voor transport terug naar de locaties. Standaard werk je een dienst van 8 uur per dag, alleen door de week en van 7.30 tot 16.00 uur.

Medewerker afwaskeuken in Servicecentrum in Assen: Je werkt in de afwaskeuken van de centrale keuken in het Servicecentrum. Daarnaast is het ook mogelijk dat je de keuken gaat ondersteunen met hand- en spandiensten. Werken in de afwaskeuken kan lichamelijk zwaar zijn. Houd daar rekening mee.

Basis functie-eisen:

 • Je kunt zelfstandig werken volgens vastgestelde werkprocessen en methodes
 • Je beheerst de Nederlandse taal in basis, mondeling en schriftelijk
 • Je bent vriendelijk, hulpvaardig en hebt een dienstverlenende houding
 • Je kan goed met collega's samenwerken
 • Je doet je werk ordelijk, netjes en volgens hygiëne-richtlijnen

Interzorg als jouw nieuwe werkgever

Bij Interzorg wordt gelachen en geleefd. Wij investeren in de vitaliteit en inspiratie van onze medewerkers, zodat zij mensen kunnen ondersteunen hun eigen leven voort te zetten. We zijn immers allemaal mensen met een verhaal. We zijn een duurzame werkgever: we zorgen voor elkaar, onze omgeving en onze toekomst door bijvoorbeeld duurzaam te bouwen, bewust in te kopen, slimmer werken en te kijken naar duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Samen met jouw leidinggevende geef jij invulling aan jouw werkplezier, jouw ontwikkeling en jouw persoonlijke groei.

Jouw salaris wordt afgestemd op je meegebrachte kennis en kunde in combinatie met de functie(verantwoordelijkheden). Daarnaast bieden we een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, bestaande uit een goede pensioenvoorziening en een meerkeuzesysteem van arbeidsvoorwaarden.

We hebben het volgende voor je geregeld:

 • Trainingen en opleidingen via de online leeromgeving van Pynter;
 • Mogelijkheden om met korting te sporten;
 • De mogelijkheid om verlof te sparen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Pensioenopbouw bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Het overleggen van een Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) maakt deel uit van de aanstellingsprocedure.

Meer informatie

Ben je geïnteresseerd en wil je meer informatie over deze vacature? Dan kun je contact opnemen met Greetje Koopman(Teamleider INNService Flexpool) telefoonnummer: (06)-16115291

De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.