Interwinngroep

De Interwinngroep is vanuit Winschoten en Groningen actief binnen Europa als toonaangevende specialist in interieurbouw, kantoor- en totaalinrichting, technische installatie, kantoorartikelen en document solutions en alles op het gebied van audio visuele communicatie. De klanten bevinden zich in alle sectoren en om een paar sectoren te noemen: de zorgsector, laboratoria, (wetenschappelijk) onderwijs, overheid, financiële dienstverlening, industrie, zakelijke dienstverlening, juridische sector.

De Interwinngroep is een in Nederland gevestigd familiebedrijf met 130 medewerkers. Het hoofdkantoor, overige kantoren en productielocaties van de onderneming zijn van oorsprong gevestigd in Winschoten en door een recente overname nu ook met een bedrijf in Groningen.

Onze medewerkers zijn betrokken, ondernemende professionals met een passie voor hun vak. Zij kennen het belang van samenwerken van huis uit met als doel het best mogelijke resultaat te bereiken voor hun klanten. Door open en integer te zijn, bouwen de medewerkers aan wederzijds vertrouwen en respect.

De Interwinngroep heeft oog voor zijn waardeketen, die zich uitstrekt van toeleveranciers tot opdrachtgevers en eindgebruikers. Zie www.interwinn.com voor meer informatie. Daartoe behoort sinds kort ook www.dbaudiovisueel.nl