Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG)

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG) handelt de schade af die is ontstaan door beweging van de bodem als gevolg van de gaswinning uit het Groningenveld en de gasopslag Norg. Dit doen we door onafhankelijk te besluiten over aanvragen tot vergoeding van schade. Dit kan gaan om fysieke schade aan gebouwen en objecten, waardedaling van woningen en immateriële schade.

De opdracht van het IMG is om onafhankelijk, rechtvaardig, ruimhartig en voortvarend mijnbouwschade af te handelen. Met oog voor de menselijke maat. Zodat Groningers en Drentenaren het vertrouwen in de overheid en de rechtsstaat weer terugkrijgen. Het IMG blijft zijn taak uitvoeren zolang er schade door bodembeweging door gaswinning in het Groningenveld en de gasopslag Norg blijft bestaan.

Werken bij het IMG

Werken bij het IMG betekent dat je bijdraagt aan oplossingen binnen een complexe maatschappelijke context. We weten waarvoor we het doen: het helpen van Groningers en Drentenaren bij aardbevingsschade. Of je nu zaakbegeleider, medewerker planning, ICT-er, jurist of bouwkundig adviseur bent: je kan echt iets betekenen voor mensen.

Wie zoeken wij?

Wat jou als toekomstige IMG’er kenmerkt is de deskundigheid en betrokkenheid bij het werk. We opereren zo persoonlijk mogelijk, ondanks de grote aantallen dossiers. Het is mensenwerk. Wij zoeken dan ook collega’s die oog hebben voor de menselijke maat. Collega’s die persoonlijk en empathisch zijn. Die houden van aanpakken, goed kunnen samenwerken en duidelijk communiceren.

Wil jij echt iets doen voor het welzijn van andere mensen? Wil jij Groningers en Drentenaren helpen bij aardbevingsschade en een verschil maken? Ga dan voor een baan met impact bij het IMG.
Werken bij het IMG. Werk dat ertoe doet.

Wat biedt het IMG jou?

Bij het IMG heb je inhoudelijk interessant werk met volop ontwikkelmogelijkheden in jouw vakgebied. Wij investeren graag in jouw talenten en in een werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt en zichzelf kan zijn.

Je werkt op ons kantoor aan het Cascadeplein in Groningen of de Mandemaat in Assen, maar je kunt ook (deels) thuiswerken.

De CAO van het Rijk is van toepassing. Naast een goed salaris krijg je onder andere:

  • 144 vakantie-uren
  • 64 extra vrije uren (IKB-uren)
  • Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer/OV-kaart
  • Vergoeding van je thuiswerkplek
  • Vergoeding voor het verduurzamen van je woning en de aanschaf van een fiets

Volg ons op LinkedIn: www.linkedin.com/company/instituutmijnbouwschadegroningen

Contactgegevens

Tjerko van der Wouden, corporate recruiter
e-mail:
telefoon: 06 21 67 70 43