Manager Onderwijs en Onderzoek Built Environment

Vacaturenummer
v23.0042

Omvang
0,8-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Future Environments

Heb jij interesse in en ervaring met de gebouwde omgeving binnen onze regio? En vind jij het leuk om professionals aan te sturen binnen een dynamische onderwijsomgeving? Dan is deze functie echt iets voor jou!

Voor het Instituut voor Future Environments, van de Hanzehogeschool Groningen, zoeken we een Manager Onderwijs en Onderzoek Built Environment (0,8-1,0 fte).

Wat ga je doen?


Als Manager Onderwijs & Onderzoek ben je lid van het managementteam (MT) en geef je samen met de andere MT-leden sturing aan de veranderopgave waar ons instituut voor staat. Je wordt, samen met de huidige manager, verantwoordelijk voor de opleiding Built Environment. Deze opleiding is zodanig gegroeid dat we ondersteuning zoeken voor de huidige manager. Jouw team zal straks uit ongeveer 25 professionals bestaan. In je rol als manager Onderwijs en Onderzoek ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van het curriculum en de borging van de kwaliteit van de opleiding. Dat doe je samen met jouw team van professionals die je enthousiasmeert, coacht en stimuleert.

Onze opgave


Het werkveld is dringend op zoek naar creatieve, integraal denkende ingenieurs. Goed opgeleide en bevlogen professionals die werken aan ontwikkeling en vernieuwing. Op dit moment spelen een aantal belangrijke complexe maatschappelijke vraagstukken een rol in de gebouwde omgeving. Denk aan klimaatverandering, de energietransitie, circulair bouwen of aan het woningtekort. Om te komen tot duurzame ontwikkeling in een continu veranderende leefomgeving, vragen deze uitdagingen om innovatieve ingrepen. Ons instituut past zich hierop aan door haar professionals zodanig op te leiden dat deze rekening houden met verandering en toekomstbestendig kunnen bouwen. Onze nieuwe manager gaat deze verandering verder vormgeven en (door)ontwikkelen binnen ons instituut.


Wie zoeken we?


Jij hebt die ‘brede blik op de gebouwde omgeving’ en weet deze kennis zowel binnen als buiten de organisatie over te dragen en verder uit te bouwen. Je hebt oog voor de mens en stelt je teamleden in staat om het beste uit zichzelf kunnen halen. Je biedt een veilige omgeving waar respectvol met elkaar wordt omgegaan en waar ruimte is voor dialoog. Wat we verder vragen:
- Je hebt een afgeronde master en ervaring in een soortgelijke functie.
- Je hebt aantoonbare ervaring in het aansturen van professionals en bent in staat op strategisch niveau te denken en te handelen.
- Je hebt visie op de opgaven waar we voor staan binnen het Built Environment domein.
- Je bent engaged op het gebied van de gebouwde omgeving en haar gebruikers.

Wat bieden we?


We bieden je een uitdagende functie met veel afwisseling en ruimte voor eigen inbreng. Binnen ons team heerst een informele werksfeer en je komt te werken op onze mooie campus in de bruisende stad Groningen. Spreekt jou dit aan? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!


Arbeidsvoorwaarden

- Een bruto maandsalaris van minimaal € 5.163,- en maximaal € 6.579,- bij een fulltime aanstelling en volgens cao-hbo (manager D, schaal 13). - Een structurele positie startend met een jaarcontract. Datum in dienst is zo spoedig mogelijk. - De mogelijkheid tot het doen van onderzoek en of het geven van onderwijs. - Een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. - De mogelijkheid om je voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Informatie


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Janny Slagter, Manager Onderwijs & Onderzoek Built Environment, 06-304 49 030.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je motivatie en je CV via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandag 17 april 2023. Een 2e ronde gesprekken staat gepland op dinsdag 25 april 2023.
- Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

10-04-2023

Solliciteren


Reageer op deze vacature