Docent-onderzoeker Vastgoed (management en ontwikkeling)
Vacaturenummer
v23.0032
Omvang
0,6-1,0 fte
Organisatie
Hanzehogeschool Groningen
Afdeling
Instituut voor Bedrijfskunde
Voor het Instituut voor Bedrijfskunde zoeken we, voor de opleiding Vastgoedkunde, meerdere nieuwe collega’s in de rol van Docent-onderzoeker Vastgoed (management en ontwikkeling), vanaf 0,6-1,0 fte.
Wil jij een bijdrage leveren aan onze missie om vastgoedstudenten op te leiden tot nieuwsgierige, integere vastgoedprofessionals die in co-creatie met belanghebbende kunnen adviseren over praktijkgerichte, vastgoed-gerelateerde vraagstukken? Ben jij iemand die het belang van een duurzame leefomgeving belangrijk vindt en graag in het onderwijs en onderzoek aan de slag gaat? Je kunt bij ons aan de slag!
Wat verwachten we van jou in de rol van docent-onderzoeker
Je levert vanuit jouw expertise en ervaring een belangrijke bijdrage aan de opleiding Vastgoedkunde en aan de constante ontwikkeling van onze onderwijsprogramma’s. Je bent op de hoogte van actuele, relevante ontwikkelingen in je vakgebied en je onderhoudt en bouwt contacten op met het werkveld om zo de verbinding te leggen met onderzoek en onderwijs.
Je begeleidt studenten in hun leerproces en bij hun afstuderen. Studenten werken aan opdrachten uit de praktijk die ze zoveel mogelijk zelf kiezen en volgen ondersteunende vakken. Daarnaast vervul je taken op het gebied van de organisatie en ontwikkeling van onderwijs en kwaliteitszorg. Ook werk je samen in interdisciplinaire teams die geïntegreerd onderwijs verzorgen. Als je ambities hebt als onderzoeker kun je naast het docentschap ook aan de slag als onderzoeker binnen één van de lectoraten.
We hebben vacatures als docent-onderzoeker voor de volgende vakgebieden:
- Vastgoedontwikkeling: je hebt kennis van en ervaring met actuele ontwikkelingen in de (her)ontwikkeling van vastgoed, gebiedsontwikkeling en vraag gestuurde vastgoedontwikkeling. Kennis van bouwkunde is een pré.
- Vastgoedmanagement: je hebt kennis van en ervaring met actuele ontwikkelingen in de exploitatie van vastgoed (commercieel en maatschappelijk vastgoed en Corporate Real Estate Management).
Waar ga je werken?
Bij de opleiding Vastgoedkunde leiden we studenten op tot vernieuwende vastgoedprofessionals die bewust zijn van hun omgeving en denken in duurzame oplossingen. We werken vanuit de volgende 5 thema’s; mens en omgeving, energie en klimaat, innovatie, normen en waarden en waarde creatie. Inhoudelijk richt het curriculum zich op vastgoed(her)ontwikkelen en vastgoedexploitatie ondersteund door vastgoedrekenen, vastgoedrecht, bouwkunde en generieke vakken als bedrijfskunde, ruimtelijke planning en economie.
De opleiding Vastgoedkunde werkt nauw samen met Kenniscentrum Noorderruimte in het lectoraat Leefomgeving in Transitie en het lectoraat Vastgoed waar studenten en docent-onderzoekers werken aan actuele vraagstukken uit de vastgoedpraktijk. Daarnaast onderhoudt iedere docent-onderzoeker intensieve contacten met de beroepspraktijk om eigen kennis en ervaring actueel te houden en als lerende professional ontwikkelen zij voortdurend hun (didactische) vaardigheden.
Je wordt onderdeel van het enthousiaste team van de opleiding Vastgoedkunde, waarin vernieuwing centraal staat. Het team bestaat uit circa 45 docent-onderzoekers en is groeiend. Je legt verantwoording af aan de twee opleidingsmanagers.
Wat vragen we?
Voor de genoemde vakgebieden vragen we minimaal de volgende kennis en ervaring:
- je bent in het bezit van een afgeronde Master, bijvoorbeeld een Master Vastgoedkunde, Real Estate, Bouwkunde, een (bedrijf)economische /financiële master of vergelijkbaar;
- je hebt ervaring met adviestrajecten in vastgoed op strategisch niveau en toegepast onderzoek is een pre;
- je neemt een relevant (inter)nationaal netwerk mee.
Wie ben je?
Je bent een ondernemende en innovatieve vastgoedprofessional en je wilt graag jouw kennis en ervaring overdragen en ontwikkelen in een onderwijsomgeving. Je weet studenten te boeien en te inspireren en hebt passie voor vastgoed. De student staat bij jou centraal en je begeleidt de student zowel individueel als in groepsverband. Je legt makkelijk verbindingen binnen en buiten de organisatie en weet complexe zaken op een heldere en enthousiaste manier overbrengen. Je bent flexibel en loyaal naar collega’s en de organisatie en bent gewend om in projecten te werken.
Wat bieden we?
We bieden je een afwisselende functie binnen een inspirerende en dynamische werkomgeving met een informele werksfeer. Ook is er aandacht voor een gezonde werk-privé balans. We bieden in eerste instantie een contract voor de duur van één jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De startdatum is zo spoedig mogelijk. Afhankelijk van jouw achtergrond en wensen en onze mogelijkheden m.b.t. inpassing in het team is het mogelijk je omvang en inzet met ons af te stemmen. Het salaris bedraagt minimaal € 3.663,- en maximaal € 5.332,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 11 cao-hbo. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een vakantie-uitkering van 8%, een structurele eindejaarsuitkering van 8,3% en maximaal 53 vakantiedagen. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Indien je nog geen ervaring hebt binnen het onderwijs investeren we graag in je Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid (BDB) voor hbo-docenten. We willen ook kandidaten motiveren om te reageren die eventueel in de vorm van een duobaan willen werken, enerzijds in het bedrijfsleven en anderzijds lesgeven bij onze hogeschool. .Informatie
Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Alice Steenkamp (06-20615002) of Bianca Kersten (050-595 2107), beide opleidingsmanager Vastgoedkunde.
Word jij onze nieuwe collega?
Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton. We vragen je om duidelijk in je sollicitatiebrief aan te geven voor welk(e) vakgebied(en) je in aanmerking wilt komen en voor hoeveel uur per week je eventueel beschikbaar bent.
- De eerste gesprekken vinden plaats op: donderdag 23 en vrijdag 24 maart 2023.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten. Interne kandidaten worden gedetacheerd.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Sluitingsdatum
19-03-2023Solliciteren
Reageer op deze vacature