Docent-onderzoeker leerlijn Wetenschap, Physician Assistant

Vacaturenummer
v22.0097

Omvang
0,1 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Academie voor Gezondheidsstudies

De Academie voor Gezondheidsstudies biedt veelzijdig, innovatief en internationaal georiënteerde bachelor- en masteropleidingen op het gebied van Health. Onderdeel van deze Academie is de Master of Science Physician Assistant (MPA) opleiding met ca. 140 studenten. Studenten worden opgeleid tot competente medische professionals met een duidelijk onderzoekend vermogen, en acteren in een flexibele en beroepsgerichte onderwijsomgeving, die nauw aansluit bij de ontwikkelingen in de regio en de (inter)nationale beroepspraktijk.

Wij zijn op zoek naar meerdere collega’s in de functie van Docent-onderzoeker leerlijn Wetenschap, Physician Assistant (0,1 fte).


Wat ga je doen?


Binnen de leerlijn Wetenschap verzorg je samen met je collega docenten Wetenschap op onderdelen onderwijs en begeleid je een aantal studenten die hun afstudeeronderzoek opzetten, uitvoeren, evalueren en daarover rapporteren in hun Master theses.

Op basis van jouw methodologische en statistische expertise draag je kennis over, zet je aan én inspireer je tot zelfstudie van de studenten en begeleid je studenten bij het zich eigen maken van de wetenschappelijke kennis, kunde en inzicht. Je bent in staat om samen met anderen delen van het onderwijs te ontwikkelen en te evalueren. Via verschillende les- en begeleidingsvormen ben je vanuit je vakkennis en enthousiasme inspirator en rolmodel voor zowel studenten als collega’s.

Daarnaast is er de mogelijkheid, indien je voldoet aan de gevraagde functie-eisen, om deze vacature te combineren met de vacature Docent-onderzoeker Gedrag en communicatie van 0,2 fte.

Wat vragen we van jou?


- je bent gepromoveerd in de medische of sociale wetenschappen;
- je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in het Nederlands én het Engels;
- je hebt brede ervaring en kennis over de ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg.

Competenties


Je herkent jezelf in de volgende competenties:
- sociaal en communicatief vaardig;
- flexibel;
- goed in improviseren;
- zelfstandig, maar ook een teamspeler;
- besluitvaardig;
- pro-actief;
- stressbestendig;
- innovatief.

Waar ga je werken?


Je gaat werken bij de opleiding Master Physician Assistant.

Wat bieden wij?

De datum van indiensttreding is 1 september 2022. Het betreft een tijdelijke benoeming voor de duur van één jaar. Verlenging wordt niet uitgesloten. Benoeming vindt plaats volgens de bepalingen van de cao-hbo, in de functie van Docent-onderzoeker A. De functieschaal is 11. Het salaris bedraagt minimaal € 3.522,- en maximaal € 5.127,- bruto per maand bij een volledige betrekking. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed..

Nieuwsgierig?


Informatie over deze functie kan worden ingewonnen bij de heer dr. Luppo Kuilman, programma manager MSc Physician Assistant, telefoonnummer 050-595 6200, of via: mpa@org.hanze.nl. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op vrijdag 20 mei 2022.

Status vacature


Voor deze vacature geldt een interne en externe status; medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

15-05-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature