Docent(-onderzoeker) Accountancy

Vacaturenummer
v21.0363

Omvang
0,6-1,0 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Business, Marketing en Finance

Ben jij een ervaren professional, een verbinder en wil je graag als docent aan de slag? Ben je in staat om samen met collega’s, studenten, en het werkveld ideeën om te zetten naar goed (praktijk)onderwijs? Herken jij jezelf in dit profiel, dan zijn wij op zoek naar jou!

Het Instituut voor Business, Marketing en Finance (SBMF) is, voor diverse financiële opleidingen, op zoek naar een nieuwe collega in de rol van Docent(-onderzoeker) Accountancy (0,6-1,0 fte).

Wat ga je doen?


Als docent Accountancy word je ingezet bij de uitvoering van het onderwijs bij de verschillende financiële opleidingen van het Instituut. Je inspireert en enthousiasmeert de studenten op één of meerdere van de vakgebieden van de accountancy en dit alles doe jij met een onderzoekende houding. Daarnaast ben je inhoudelijk verantwoordelijk voor het begeleiden van studenten bij het afstudeertraject, de stages en gedurende het verdere onderwijsleerproces. Je vertaalt relevante ontwikkelingen in het werkveld naar delen van het curriculum en ontwikkelt samen met collega’s in teamverband, delen van het onderwijsprogramma, onderwijswerkvormen, studiemateriaal en beoordelingsinstrumenten, waarbij de mogelijkheden van Blended Learning worden benut. Je onderhoudt contacten met het werkveld en collega’s met als doel het uitwisselen van kennis en ervaring.


Wie zoeken wij?


We zoeken iemand die ingesteld is op samenwerking binnen en buiten de organisatie. Je bent enthousiast voor het vak, studentgericht en hebt een innovatieve geest. Je hebt een ondernemende instelling daar waar het gaat om het creëren en benutten van nieuwe kansen en het benutten van geboden mogelijkheden. Je kunt goed in teamverband werken en hebt gevoel voor relationele verhoudingen. Voor een goede invulling van deze functie beschik je verder over de volgende kennis en vaardigheden:
- Afgeronde relevante masteropleiding.
- Relevante praktijkervaring.
- Een aantoonbaar, relevant netwerk binnen het (financieel) economische domein.
- Ervaring met het geven van onderwijs en/of trainingen,
- In het bezit van een pedagogisch didactische aantekening of bereid deze te behalen.

Waar ga je werken?


Ons Instituut is onderdeel van de Hanzehogeschool Groningen en verzorgt onder andere financieel-economische opleidingen zoals Finance, Tax and Advice, Accountancy en
Finance & Control (voltijd, deeltijd en internationaal). We zijn een praktisch en innovatief opleidingsinstituut, waar studenten actieve begeleiding krijgen van kundige docenten die binding hebben met de praktijk. Je gaat werken in het team van Accountancy onder de verantwoordelijkheid van de opleidingsmanager.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende functie in een dynamische omgeving waarin we, samen met jou, onze ambities voor de organisatie en de student verder willen ontwikkelen. Wil jij hier een bijdrage aan leveren? Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren!

Arbeidsvoorwaarden

Je krijgt van ons, in eerste instantie, een jaarcontract als docent-onderzoeker A, schaal 11. Het salaris is minimaal € 3.453, - en maximaal € 5.026, - bruto per maand op basis van een volledige aanstelling en conform cao-hbo. Verder bieden we een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand en de mogelijkheid om je verder te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. Startdatum is zo spoedig mogelijk..

Inlichtingen


Voor informatie over deze functie kun je contact opnemen met mr. Suzanne Wieringa, opleidingsmanager van Accountancy, per mail s.wieringa@pl.hanze.nl of telefonisch via telefoonnummer 050-595 2396. Let op! Dit emailadres niet gebruiken voor je sollicitatie. Klik daarvoor op de sollicitatiebutton.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur dan je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 1 februari 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-01-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature