Medewerker Praktijkbureau: afstuderen en diplomering

Vacaturenummer
v21.0361

Omvang
0,5 fte

Organisatie
Hanzehogeschool Groningen

Afdeling
Instituut voor Future Environments

Bij het Instituut voor Future Environments van de Hanzehogeschool Groningen is een vacature ontstaan bij de opleiding Facility Management voor een Medewerker Praktijkbureau: afstuderen en diplomering (0,5 fte).

Wil jij onze studenten helpen bij het vinden en uitvoeren van een succesvolle afstudeerstage? Wij zoeken een klantgerichte collega met kennis van procesmanagement.


Functieomschrijving


Als medewerker afstuderen en diplomering ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken rondom het afstudeerproces. Enerzijds ben je aanspreekpunt voor studenten, docenten en bedrijven, anderzijds ben je verantwoordelijk voor het proces rondom afstuderen en diplomering. Een aantal concrete werkzaamheden zijn:
- Verantwoordelijk voor de informatie en communicatie betreffende het afstuderen en diplomering naar alle betrokkene (zoals Intranet, Blackboard, mailafhandeling, Onstage, etc).
- Informeren van studenten en bedrijven over mogelijke afstudeerstages via Blackboard.
- Coördineren, plannen en organiseren van eindgesprekken.
- Inrichten en beheren afstudeerproces in het systeem OnStage.
- Overeenkomsten ondertekenen.
- Coördineren, plannen en organiseren van de diplomering.
- Nauwe samenwerking met de stagecoördinatoren, studentenzaken en examencommissie.

Kortom een afwisselde functie waarin je een belangrijke schakel bent voor succesvol afstuderen van onze studenten.

Waar ga je werken?


Je gaat werken binnen het OBP team van het Instituut voor Future Environments, opleiding Facility Management. Het team bestaat uit 24 medewerkers die per opleiding ondersteuning bieden. Het Instituut bestaat uit meerdere opleidingen: de bachelors Facility Management en Built Environment, de master Architectuur en contractonderwijs SOFE HanzePro.
Het Instituut voor Future Environments bouwt aan een betere woon-, werk- en leefomgeving vanuit een integraal -ruimtelijk, technisch, economisch en sociaal- perspectief. Met praktijkgericht en hoogwaardig onderwijs en onderzoek op het gebied van de gebouwde omgeving en gebruikers dragen we positief bij aan de gezondheid en het welzijn van gebruikers, een duurzamere samenleving en aan organisaties die bewijsbaar beter functioneren en presteren. We doen dit in en met de beroepspraktijk, samen met studenten en medewerkers, vanuit de overtuiging dat onze gezamenlijke inzet en betrokkenheid bijdragen aan de ontwikkeling van (jonge) professionals zodat zij toegerust voor de complexe vragen uit de samenleving en aan een betere kwaliteit van leven voor huidige en toekomstige generaties.

Functie-eisen


- Een afgeronde hbo-opleiding.
- Je bent klantgericht en kunt nauwkeurig werken.
- Je bent stressbestendig, initiatiefrijk en proactief.
- Digitaal vaardig, ervaring met OnStage is een pre.
- Kennis van procesmanagement. Bij voorkeur Lean.

Aanbod

Het salaris bedraagt minimaal € 2.533,- en maximaal € 3.479,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband conform schaal 8 cao-hbo. Je wordt benoemd in de functie van medewerker processen & projecten b. Wij bieden eerst een dienstverband tot en met 31-12-2022. Datum van indiensttreding is zo spoedig mogelijk. De Hanzehogeschool Groningen heeft een uitgebreid pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een 13e maand. Daarnaast stimuleert de Hanzehogeschool medewerkers om zich voortdurend te professionaliseren. Onze Hanze PL Academy faciliteert en ondersteunt hierin. .

Inlichtingen


Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Brenda Raatjes, telefoonnummer 06-18118597.

Word jij onze nieuwe collega?


Stuur je cv en motivatie via de sollicitatiebutton.

- De eerste gesprekken vinden plaats op: dinsdag 25 januari 2022.
- Deze vacature is gelijktijdig intern en extern opengesteld. Medewerkers die werkzaam zijn bij de Hanzehogeschool Groningen hebben voorrang op externe kandidaten.
- Wij vragen nieuwe medewerkers om bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) aan te vragen. De kosten hiervoor worden door de Hanzehogeschool vergoed.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Sluitingsdatum

16-01-2022

Solliciteren


Reageer op deze vacature